![]() |
Şirket Merkezinin Şube Adresine Nakli |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Şirket Merkezinin Şube Adresine NakliŞİRKET MERKEZİNİN ŞUBE ADRESİNE NAKLİ 1 ![]() 2 ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Şirket Merkezinin Şube Adresine Nakli |
![]() |
![]() |
#2 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Şirket Merkezinin Şube Adresine Nakliİstanbul Ticaret Sicili memurluğuna Türk Ticaret Kanunu ve ilgili yönetmelikler çerçevesinde ………………… ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şirket ünvanı veya kaşesi yetkili adı ve imzası İrtibat telefon numarası: Ekler: Verilen belgeler yazılmalı Not: Dilekçe vekaleten imzalanıyorsa vekaletname aslı veya noter onaylı sureti eklenmeli
![]() |
![]() |
Cevap : Şirket Merkezinin Şube Adresine Nakli |
![]() |
![]() |
#3 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Şirket Merkezinin Şube Adresine NakliŞİRKET MERKEZİNİN ŞUBE ADRESİNE NAKLİNE AİT KARAR ÖRNEĞİ Karar Tarihi: ……………………… ![]() ![]() Karar No:…………………………… Karar Konusu:……………………… Toplantıya Katılanlar :……………… KARARIN METNİ Şirket ortakları / yönetim kurulu üyeleri şirket merkezinde toplanarak aşağıdaki kararları almışlardır ![]() 1)Şirketimizin…………………………… ![]() ![]() kapatılmasına, 2)Şirket merkezinin halen bulunduğu…………………………… ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ortak / Yönetim kurulu üyesi Ortak / Yönetim kurulu üyesi Ortak / Yönetim kurulu üyesi İsim Soyad İsim Soyad İsim Soyad İmza İmza İmza
![]() |
|