![]() |
Şirket Merkezinin Şube Adresine Nakli
ŞİRKET MERKEZİNİN ŞUBE ADRESİNE NAKLİ
1.Dilekçe 2.Yönetim Kurulu Kararı (noter onaylı 2 nüsha) |
Cevap : Şirket Merkezinin Şube Adresine Nakli
İstanbul Ticaret Sicili memurluğuna
Türk Ticaret Kanunu ve ilgili yönetmelikler çerçevesinde …………………..sicil numarasıyla kayıtlı …………………………………………………..ünvanlı şirketimizin ekli evrakının incelenerek tescil ve ilan edilmesi talep olunur. Şirket ünvanı veya kaşesi yetkili adı ve imzası İrtibat telefon numarası: Ekler: Verilen belgeler yazılmalı Not: Dilekçe vekaleten imzalanıyorsa vekaletname aslı veya noter onaylı sureti eklenmeli |
Cevap : Şirket Merkezinin Şube Adresine Nakli
ŞİRKET MERKEZİNİN ŞUBE ADRESİNE NAKLİNE AİT KARAR ÖRNEĞİ Karar Tarihi: ……………………….. Karar No:…………………………… Karar Konusu:……………………… Toplantıya Katılanlar :……………… KARARIN METNİ Şirket ortakları / yönetim kurulu üyeleri şirket merkezinde toplanarak aşağıdaki kararları almışlardır. 1)Şirketimizin……………………………..adresinde bulunan şubesinin kapatılmasına, 2)Şirket merkezinin halen bulunduğu……………………………..adresinden, kapatılan şubemizin adresi olan ……………………………..’ya taşınmasına, alınan bu kararın tescil ve ilan edilmesine karar verildi. Ortak / Yönetim kurulu üyesi Ortak / Yönetim kurulu üyesi Ortak / Yönetim kurulu üyesi İsim Soyad İsim Soyad İsim Soyad İmza İmza İmza |