Yönetim Kurulu Üyesinin İstifası Ve Yeni Atama |
|
|
#1 |
|
Şengül Şirin
|
Yönetim Kurulu Üyesinin İstifası Ve Yeni AtamaYÖNETİM KURULU ÜYESİNİN İSTİFASI VE YENİ ATAMA 1 Dilekçe2 Yönetim Kurulu Kararı (noter onaylı 2 nüsha)3 Yeni atanan üyenin nüfus sureti (Noter veya muhtar onaylı) ibraz edilmeli kararda atanan üyenin ikamet adresi ve T C Kimlik numarası (Yabancı uyruklu ise vergi dairesinden alınacak vergi numarası) belirtilmelidir
Cevap : Yönetim Kurulu Üyesinin İstifası Ve Yeni Atama |
|
|
#2 |
|
Şengül Şirin
|
Cevap : Yönetim Kurulu Üyesinin İstifası Ve Yeni AtamaANONİM ŞİRKET YÖNETİM KURULU ÜYESİNİN İSTİFASI VE YENİ ATAMAYA AİT KARAR ÖRNEĞİ KARAR NO: KARAR TARİHİ: TOPLANTIYA KATILANLAR: İstifadan sonra kalan üyeler 1-Yönetim kurulu üyeliğinden istifa etmiş olan ………………yerine T C uyruklu, T C Kimlik nosu …………![]() İstanbul ili…………ilçesi…………………adresinde ikamet eden …………… ’un ilk genel kurulun onayına sunulmak üzere, TTK ’nun 315 maddesi uyarınca Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanmasına karar verilmiştir![]() İMZA İMZA
Cevap : Yönetim Kurulu Üyesinin İstifası Ve Yeni Atama |
|
|
#3 |
|
Şengül Şirin
|
Cevap : Yönetim Kurulu Üyesinin İstifası Ve Yeni Atamaİstanbul Ticaret Sicili memurluğuna Türk Ticaret Kanunu ve ilgili yönetmelikler çerçevesinde ………………… ![]() sicil numarasıyla kayıtlı …………………………………………………![]() ünvanlı şirketimizin ekli evrakının incelenerek tescil ve ilan edilmesi talep olunur![]() Şirket ünvanı veya kaşesi yetkili adı ve imzası İrtibat telefon numarası: Ekler: Verilen belgeler yazılmalı Not: Dilekçe vekaleten imzalanıyorsa vekaletname aslı veya noter onaylı sureti eklenmeli
|
|