![]() |
Mayıs Ayı Hatim Kampanyası |
![]() |
![]() |
#1 |
Equinox
![]() |
![]() Mayıs Ayı Hatim KampanyasıArkadaşlar "her ay bir hatim indrerim kampanyası" için hoş geldiniz ![]() ![]() Yeterince katılımcı sağlayabilirsek her ay başında yenisi düzenlenecektir ![]() Şartlar: 1 ![]() ![]() 2 ![]() 3 ![]() ![]() 4 ![]() ![]() 5 ![]() 6 ![]() ![]() Şimdiden katılımcı herkesden Allah razı olsun 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() 6 ![]() 7 ![]() 8 ![]() 9 ![]() 10 ![]() 11 ![]() 12 ![]() 13 ![]() 14 ![]() 15 ![]() 16 ![]() 17 ![]() 18 ![]() 19 ![]() 20 ![]() 21 ![]() 22 ![]() 23 ![]() 24 ![]() 25 ![]() 26 ![]() 27 ![]() 28 ![]() 29 ![]() 30 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Mayıs Ayı Hatim Kampanyası |
![]() |
![]() |
#2 |
delishhhh
|
![]() Cevap : Mayıs Ayı Hatim Kampanyasıbaşlangıcı ben yapayım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
siLveRghoSt
|
![]() Cevap : Mayıs Ayı Hatim Kampanyasıöncelikle böyle bir konu açtığınız için teşekkürler ![]() 3 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Mayıs Ayı Hatim Kampanyası5 inci ve 6ıncı cüzleri de ban alıyorum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Mayıs Ayı Hatim Kampanyası7 ve 8 de benim olsun öyleyse:) Kendi okuyacağın cüzü yazmamışsın Equınox ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : Mayıs Ayı Hatim Kampanyası![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : Mayıs Ayı Hatim Kampanyası11 ![]() ![]() ![]() ![]() Allah razı olsun Sevgili Equinox ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : Mayıs Ayı Hatim KampanyasıElbette herkes istediği kadar alabilir sevgili Gökkuşağı ![]() Allah hepimizden razı olsur inşallah ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
gülrüba
|
![]() Cevap : Mayıs Ayı Hatim Kampanyası12 ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : Mayıs Ayı Hatim KampanyasıCüz almak isteyen arkadaşlarımız varsa alınmamış cüz var ay sonuna kadar Hatmi Şerif'i bitirmeliyiz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : Mayıs Ayı Hatim Kampanyası16 ve 17 ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : Mayıs Ayı Hatim Kampanyası:) Biter biter ben almak isteyen olur diye bekledim diğerlerini ben okurum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
delishhhh
|
![]() Cevap : Mayıs Ayı Hatim Kampanyası21 ve 22 yi de alayım ben ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : Mayıs Ayı Hatim KampanyasıSevgili Arkadaşlar Hatmi şerif'miz Tamamlanmıştır ![]() Katılımcı olan ya da katılamayan tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun, Allah kabul etsin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|