![]() |
Mayıs Ayı Hatim Kampanyası
Arkadaşlar "her ay bir hatim indrerim kampanyası" için hoş geldiniz. Sizler için de uygunsa hangi cüz'ü okumak istediğinizi bu konuya yazabilirsiniz.
Yeterince katılımcı sağlayabilirsek her ay başında yenisi düzenlenecektir. Şartlar: 1. Mayıs Ayı içinde Hatim bitecektir. 2. Herkes istediği kadar cüz alabilir ve başkasına okutturabilir 3. Hatim, kesinlikle Kur'an-ı Kerim okunarak yapılacaktır.(Mukabele olabilir) 4. Okuyamayacak arakadaşlar, cüz aldığından itibaren en geç 7 gün içinde iptal ettirmeleri gerekmektedir. 5. Eğer cüz alıpta okumayan kişilerin, yarın hesap gününde sorumlu olacaklarını unutmamak dileğiyle, 6. Cüz isteyenler bu konuya cevap yazmaları gerekmektedir. Şimdiden katılımcı herkesden Allah razı olsun 1. Cüz: delishhhh 2. Cüz: delishhhh 3. Cüz: siLveRghoSt 4. Cüz: siLveRghoSt 5. Cüz: Şengül 6. Cüz: Şengül 7. Cüz: KRDNZ 8. Cüz: KRDNZ 9. Cüz: Equinox 10.Cüz: Equinox 11.Cüz: GöKKuŞaĞı 12.Cüz:gülrüba 13.Cüz: gülrüba 14.Cüz: Equinox 15.Cüz: Equinox 16.Cüz: GöKKuŞaĞı 17.Cüz: GöKKuŞaĞı 18.Cüz: Equinox 19.Cüz: Equinox 20.Cüz: Equinox 21.Cüz: delishhhh 22.Cüz: delishhhh 23.Cüz: Equinox 24.Cüz: Equinox 25.Cüz: Equinox 26.Cüz: Equinox 27.Cüz: Equinox 28.Cüz: Equinox 29.Cüz: Equinox 30.Cüz: Equinox |
Cevap : Mayıs Ayı Hatim Kampanyası
başlangıcı ben yapayım. 1.cüz ve 2.cüzü ben alabilirim
|
öncelikle böyle bir konu açtığınız için teşekkürler.
3. ve 4. cüzü de ben alayım |
5 inci ve 6ıncı cüzleri de ban alıyorum.
|
7 ve 8 de benim olsun öyleyse:) Kendi okuyacağın cüzü yazmamışsın Equınox:biggrin:
|
:smile: sevgili KRDNZ ne kadar cüz kalacağını bilmediğim için kalanı ben alırım demiştim.
|
11. cüzü alırım bende.Bilmiyorum bir tane alınıyor mu herkes ikişer tane almış.Eğer çok kalırsa geri okuduktan sonra alırım yine.
Allah razı olsun Sevgili Equinox.. |
Elbette herkes istediği kadar alabilir sevgili Gökkuşağı.
Allah hepimizden razı olsur inşallah. |
12. .13 cüzleride ben alıyorum inşAllah
|
Cüz almak isteyen arkadaşlarımız varsa alınmamış cüz var ay sonuna kadar Hatmi Şerif'i bitirmeliyiz...
|
16 ve 17. cüzü alayım. Ay sonu geldi zaten nasıl bitecek ki:confused:
|
:) Biter biter ben almak isteyen olur diye bekledim diğerlerini ben okurum.
|
21 ve 22 yi de alayım ben ...
|
Sevgili Arkadaşlar Hatmi şerif'miz Tamamlanmıştır.
Katılımcı olan ya da katılamayan tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun, Allah kabul etsin... |