![]() |
Gözyaşın Kal Diyor... |
![]() |
![]() |
#1 |
bonsoir
|
![]() Gözyaşın Kal Diyor...Zoruma gideni içime attım ,Bitmesin diye bu büyü ![]() Yüzüne vurmadan hatalarını ,seni bağrıma bastım Kopamadım ![]() ![]() ![]() ![]() Biz kirlendik… Sana da bana da eller dokundu ![]() ![]() ![]() ![]() Gitmelerin koymuyor artık Kokunu sök duvarlardan Bütün eşyalarını topla Kapıyı çarp kararlı olsun ![]() ![]() Yalınayak kaldı bir sevdam daha Kederlerim bana ders olsun ![]() ![]() BU nasıl ayrılık ![]() ![]() ![]() ![]() Gözlerin kal diyor …Dudakların git!!! Bakışın anahtar ![]() ![]() ![]() ![]() Ellerin aç ! diyor ![]() ![]() Gidersen bir daha dönmeyeceğim ![]() ![]() Kalırsam ![]() ![]() ![]() ![]() Gözlerin ![]() ![]() Gözyaşın kal diyor, dudakların git!!! Ayrılık Dönüşü olmayan bir nehir ![]() ![]() Yalnızlık ![]() ![]() ![]() ![]() Kaç sevda kül oldu böyle kimbilir!!! Gözyaşın kal diyor ![]() ![]() ![]() Duvardan insin mi?resimlerimiz…Yabancımı olsun isimlerimiz? Ya ![]() ![]() ![]() ![]() Bu romanda bitti gururdan ,nazdan Şarkılar kal diyor…Dudakların git!!!! Yine yokuşa sürüyorsun her şeyi,Yine kandırıyorsun kendini!1 Ama unutma Bu son şansımız Seni unutmak için son defa özlüyorum ![]() ![]() Gözyaşın kal diyor …Dudakların GİTT!!!! alıntı ![]() ![]() DostÇa KalıN ![]() |
![]() |
![]() |
|