![]() |
Gözyaşın Kal Diyor...
Zoruma gideni içime attım ,Bitmesin diye bu büyü
http://img38.imageshack.us/img38/5133/sensizlik.jpg Yüzüne vurmadan hatalarını ,seni bağrıma bastım Kopamadım ..içime sinmeden bile bile ayrılamadım.. Biz kirlendik… Sana da bana da eller dokundu..azar azar kaybettik birbirimizi.. Gitmelerin koymuyor artık Kokunu sök duvarlardan Bütün eşyalarını topla Kapıyı çarp kararlı olsun.. Yalınayak kaldı bir sevdam daha Kederlerim bana ders olsun.. BU nasıl ayrılık ..Bu nasıl veda.. Gözlerin kal diyor …Dudakların git!!! Bakışın anahtar ..Gözlerin kilit.. Ellerin aç ! diyor ..Dudakların git!! Gidersen bir daha dönmeyeceğim.. Kalırsam..Kalırsam kalbime yenileceğim.. Gözlerin..Gözlerin kal diyor,Dudakların git!!! Gözyaşın kal diyor, dudakların git!!! Ayrılık Dönüşü olmayan bir nehir.. Yalnızlık..yıkılmış bomboş bir şehir.. Kaç sevda kül oldu böyle kimbilir!!! Gözyaşın kal diyor..Dudakların git…. Duvardan insin mi?resimlerimiz…Yabancımı olsun isimlerimiz? Ya ..o ..Deli dolu gecelerimiz… Bu romanda bitti gururdan ,nazdan Şarkılar kal diyor…Dudakların git!!!! Yine yokuşa sürüyorsun her şeyi,Yine kandırıyorsun kendini!1 Ama unutma Bu son şansımız Seni unutmak için son defa özlüyorum.. Gözyaşın kal diyor …Dudakların GİTT!!!! alıntı.. DostÇa KalıN:wub: |