Mayıs Ayı Hatim Kampanyası |
|
|
#1 |
|
Equinox
|
Mayıs Ayı Hatim KampanyasıArkadaşlar "her ay bir hatim indrerim kampanyası" için hoş geldiniz Sizler için de uygunsa hangi cüz'ü okumak istediğinizi bu konuya yazabilirsiniz![]() Yeterince katılımcı sağlayabilirsek her ay başında yenisi düzenlenecektir ![]() Şartlar: 1 Mayıs Ayı içinde Hatim bitecektir![]() 2 Herkes istediği kadar cüz alabilir ve başkasına okutturabilir3 Hatim, kesinlikle Kur'an-ı Kerim okunarak yapılacaktır (Mukabele olabilir)4 Okuyamayacak arakadaşlar, cüz aldığından itibaren en geç 7 gün içinde iptal ettirmeleri gerekmektedir![]() 5 Eğer cüz alıpta okumayan kişilerin, yarın hesap gününde sorumlu olacaklarını unutmamak dileğiyle,6 Cüz isteyenler bu konuya cevap yazmaları gerekmektedir![]() Şimdiden katılımcı herkesden Allah razı olsun 1 Cüz: delishhhh2 Cüz: delishhhh3 Cüz: siLveRghoSt4 Cüz: siLveRghoSt5 Cüz: Şengül6 Cüz: Şengül7 Cüz: KRDNZ8 Cüz: KRDNZ9 Cüz: Equinox10 Cüz: Equinox11 Cüz: GöKKuŞaĞı12 Cüz:gülrüba13 Cüz: gülrüba14 Cüz: Equinox15 Cüz: Equinox16 Cüz: GöKKuŞaĞı17 Cüz: GöKKuŞaĞı18 Cüz: Equinox19 Cüz: Equinox20 Cüz: Equinox21 Cüz: delishhhh22 Cüz: delishhhh23 Cüz: Equinox24 Cüz: Equinox25 Cüz: Equinox26 Cüz: Equinox27 Cüz: Equinox28 Cüz: Equinox29 Cüz: Equinox30 Cüz: Equinox
|
|
Cevap : Mayıs Ayı Hatim Kampanyası |
|
|
#2 |
|
delishhhh
|
Cevap : Mayıs Ayı Hatim Kampanyasıbaşlangıcı ben yapayım 1 cüz ve 2 cüzü ben alabilirim
|
|
|
|
#3 |
|
siLveRghoSt
|
Cevap : Mayıs Ayı Hatim Kampanyasıöncelikle böyle bir konu açtığınız için teşekkürler ![]() 3 ve 4 cüzü de ben alayım
|
|
|
|
#4 |
|
Şengül Şirin
|
Cevap : Mayıs Ayı Hatim Kampanyası5 inci ve 6ıncı cüzleri de ban alıyorum
|
|
|
|
#5 |
|
KRDNZ
|
Cevap : Mayıs Ayı Hatim Kampanyası7 ve 8 de benim olsun öyleyse:) Kendi okuyacağın cüzü yazmamışsın Equınox
|
|
|
|
#6 |
|
Equinox
|
Cevap : Mayıs Ayı Hatim Kampanyası sevgili KRDNZ ne kadar cüz kalacağını bilmediğim için kalanı ben alırım demiştim
|
|
|
|
#7 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Mayıs Ayı Hatim Kampanyası11 cüzü alırım bende Bilmiyorum bir tane alınıyor mu herkes ikişer tane almış Eğer çok kalırsa geri okuduktan sonra alırım yine![]() Allah razı olsun Sevgili Equinox ![]()
|
|
#8 |
|
Equinox
|
Cevap : Mayıs Ayı Hatim KampanyasıElbette herkes istediği kadar alabilir sevgili Gökkuşağı ![]() Allah hepimizden razı olsur inşallah
|
|
|
|
#9 |
|
gülrüba
|
Cevap : Mayıs Ayı Hatim Kampanyası12 13 cüzleride ben alıyorum inşAllah
İnsanları sev ve kimseyi kendinden alçak görme![]() Tevazu sahibi ol zira en halis ziynet alçak gönüllülüktür ![]() Mütevazi olan kimse en güzel ziyneti takınmıştır ![]() Mü,min Mü,min Kardeşinin Örtüsüdür
![]() |
|
|
|
#10 |
|
Equinox
|
Cevap : Mayıs Ayı Hatim KampanyasıCüz almak isteyen arkadaşlarımız varsa alınmamış cüz var ay sonuna kadar Hatmi Şerif'i bitirmeliyiz ![]() ![]()
|
|
|
|
#11 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Mayıs Ayı Hatim Kampanyası16 ve 17 cüzü alayım Ay sonu geldi zaten nasıl bitecek ki
|
|
|
|
#12 |
|
Equinox
|
Cevap : Mayıs Ayı Hatim Kampanyası:) Biter biter ben almak isteyen olur diye bekledim diğerlerini ben okurum
|
|
|
|
#13 |
|
delishhhh
|
Cevap : Mayıs Ayı Hatim Kampanyası21 ve 22 yi de alayım ben ![]() ![]()
|
|
|
|
#14 |
|
Equinox
|
Cevap : Mayıs Ayı Hatim KampanyasıSevgili Arkadaşlar Hatmi şerif'miz Tamamlanmıştır ![]() Katılımcı olan ya da katılamayan tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun, Allah kabul etsin ![]() ![]()
|
|
|
|