Kupa Finali BJK-FB |
|
|
#1 |
|
dejavu2009
|
Kupa Finali BJK-FBŞu an maçı izliyorum ![]() ![]() ![]() Fenere yazık oluyor ![]() ![]() ![]() Dak 78 BJK 3 - FB 1 |
|
Cevap : Kupa Finali BJK-FB |
|
|
#2 |
|
dejavu2009
|
Cevap : Kupa Finali BJK-FBHolosko 4 - 1 yapıyor durumu dak ![]() ![]() 79yazık bu fenere yahu ![]() ![]()
|
|
|
|
#3 |
|
dejavu2009
|
Cevap : Kupa Finali BJK-FBDakika 89 guiza yere düştü ve penaltı ![]() ![]() ![]() Topun gerisinde Alex şuuuut ve gool Durum 4-2 maç sürüyor ![]() ![]()
|
|
|
|
#4 |
|
dejavu2009
|
Cevap : Kupa Finali BJK-FBKUPA BEŞİKTAŞ'ın FENERBAHÇE'NİN 26 YILLIK HASRETİ SÜRÜYOR ![]() ![]()
|
|
|
|
#5 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Kupa Finali BJK-FBFener'e Türkiye Kupası'nı anlatsana dede ![]() Bir galatasaraylı olarak bjk'nin almasına sevindim Fenerin kaderi yüz yüz kuyruğuna gel son anda kaptır Yazık harcanıyor fener:DBütünn fenerli arkadaşlarımıza geçmiş olsun Özelliklede Joker'e
|
|
#6 | |
|
dejavu2009
|
Cevap : Kupa Finali BJK-FBAlıntı:
Evladım ıhh (öhhhö) ![]() Bizim zamanımızda Rıdvan vardı ![]() ![]() o aldı kupayııı ![]() ![]() ![]() Sonrasını hatırlamıyorum ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|