![]() |
Kupa Finali BJK-FB |
![]() |
![]() |
#1 |
dejavu2009
|
![]() Kupa Finali BJK-FBŞu an maçı izliyorum ![]() ![]() ![]() Fenere yazık oluyor ![]() ![]() ![]() Dak ![]() BJK 3 - FB 1 |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Kupa Finali BJK-FB |
![]() |
![]() |
#2 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Kupa Finali BJK-FBHolosko 4 - 1 yapıyor durumu dak ![]() ![]() ![]() yazık bu fenere yahu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Kupa Finali BJK-FBDakika 89 guiza yere düştü ve penaltı ![]() ![]() ![]() Topun gerisinde Alex şuuuut ve gool Durum 4-2 maç sürüyor ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Kupa Finali BJK-FBKUPA BEŞİKTAŞ'ın FENERBAHÇE'NİN 26 YILLIK HASRETİ SÜRÜYOR ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : Kupa Finali BJK-FBFener'e Türkiye Kupası'nı anlatsana dede ![]() Bir galatasaraylı olarak bjk'nin almasına sevindim ![]() ![]() Bütünn fenerli arkadaşlarımıza geçmiş olsun ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Kupa Finali BJK-FBAlıntı:
Evladım ıhh (öhhhö) ![]() Bizim zamanımızda Rıdvan vardı ![]() ![]() ![]() ![]() o aldı kupayııı ![]() ![]() ![]() Sonrasını hatırlamıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|