![]() |
Atatürk Büstünü Kıran Inek Sürgün Edildi |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Atatürk Büstünü Kıran Inek Sürgün EdildiYeşilyurt ilçesine bağlı Kadiruşağı Köyü'nde "Gülsüm" adı verilen bir inek, Gül Kılıç isimli kadının elinden kaçarak ilköğretim okulunun bahçesindeki büstü kırınca, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından aile hakkında soruşturma açıldı ![]() ![]() "ELİMDEN KAÇTI BENİM DE KOLUM İNCİNDİ" Büstü kıran ineğin sahibi Gül Kılıç, kendilerine ait büyükbaş hayvanın neden olduğu bir kazanın ardından açılan soruşturma nedeniyle korktuklarını ve ineği yakınlarına sattıklarını ifade ederek, "Büst kırılınca ifademizi aldılar ![]() ![]() ![]() ![]() SABIKALI GÜLSÜM İNEK UCUZA GİTTİ İnekpınarı Köyü'nden Ömer Ateş ise "Benim besi damım var ![]() ![]() ![]() ![]() "BÜSTÜ YAPANLARIN HİÇ Mİ SUÇU YOK?" "İnek, büste süründü diye büst kırılmış ![]() ![]() Bu arada, Kadiruşağı Köyü'ndeki İlköğretim Okulu bahçesindeki Atatürk büstü ise yeniden yaptırıldı ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Atatürk Büstünü Kıran Inek Sürgün Edildi |
![]() |
![]() |
#2 |
fatmanur
|
![]() Cevap : Atatürk Büstünü Kıran Inek Sürgün Edildiayyyy çok komik yaaaa ![]() ![]() ![]() ![]()
Sen öyle rahmet edersin ki rahmetinin bir cilvesi cennetim olur Rahmetinden bir parıltı sonsuz mutluluğumdur Rahmetinin bir damlası herkesin rızkına kefil olur Su çorak gönlüme merhametini indir Su fani ömrümü sonsuzluğa eriştir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
gülrüba
|
![]() Cevap : Atatürk Büstünü Kıran Inek Sürgün EdildiSubhan Allah daha neler görücez :)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
TiFus
|
![]() Cevap : Atatürk Büstünü Kıran Inek Sürgün EdildiÇok komik gereçekten ellerine sağlık ![]() |
![]() |
![]() |
|