ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Güncel Haber Merkezi (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=389)
-   -   Atatürk Büstünü Kıran Inek Sürgün Edildi (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=76453)

GöKKuŞaĞı 05-13-2009 11:35 AM

Atatürk Büstünü Kıran Inek Sürgün Edildi
 
Yeşilyurt ilçesine bağlı Kadiruşağı Köyü'nde "Gülsüm" adı verilen bir inek, Gül Kılıç isimli kadının elinden kaçarak ilköğretim okulunun bahçesindeki büstü kırınca, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından aile hakkında soruşturma açıldı. Soruşturma açılınca Gül Kılıç, ineği, bitişik köydeki Ömer Aktaş isimli yakınına sattı.

"ELİMDEN KAÇTI BENİM DE KOLUM İNCİNDİ"
Büstü kıran ineğin sahibi Gül Kılıç, kendilerine ait büyükbaş hayvanın neden olduğu bir kazanın ardından açılan soruşturma nedeniyle korktuklarını ve ineği yakınlarına sattıklarını ifade ederek, "Büst kırılınca ifademizi aldılar. Ben de, inek elimden kaçtı ve beni de yere yıktı. Kolum incidi. Elimden kaçtıktan sonra çocuklar ineğin Atatürk büstünü yıktığını bana söylediler" ifadelerini kullandı.

SABIKALI GÜLSÜM İNEK UCUZA GİTTİ
İnekpınarı Köyü'nden Ömer Ateş ise "Benim besi damım var. Yani inek ve büyükbaş hayvan besleyip satıyorum. Akrabalarıma soruşturma açılması üzerine inekten kurtulmaya karar verdiler. Hayvandan kurtulmaya karar verdikleri için de biraz hesaplı aldım ineği" dedi.

"BÜSTÜ YAPANLARIN HİÇ Mİ SUÇU YOK?"
"İnek, büste süründü diye büst kırılmış. İnek suçlu ama, büstü dayanıksız yapanların hiç mi suçu yok" diye soran Ömer Ateş, ineğin biraz huysuz olduğunu aktardı.

Bu arada, Kadiruşağı Köyü'ndeki İlköğretim Okulu bahçesindeki Atatürk büstü ise yeniden yaptırıldı.

http://www.haber53.com/resimler/haberler/31311.jpgİşte buda zanlı:42:(soldaki):D

fatmanur 05-13-2009 12:37 PM

Cevap : Atatürk Büstünü Kıran Inek Sürgün Edildi
 
ayyyy çok komik yaaaa :24::24::24::24:

gülrüba 05-13-2009 12:44 PM

Cevap : Atatürk Büstünü Kıran Inek Sürgün Edildi
 
Subhan Allah daha neler görücez :)

TiFus 05-13-2009 12:50 PM

Cevap : Atatürk Büstünü Kıran Inek Sürgün Edildi
 
Çok komik gereçekten ellerine sağlık .


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.