![]() |
Domuz Gribi |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Domuz GribiMerak ettim de domuz gribi üzerine bir araştırma yapayım dedim ![]() Önüme ilk çıkana sordum ![]() "Domuz gribi geliyormuş, ne yapacaksın?" "Muhatap olmam abi" dedi ![]() Yanındakine döndüm ![]() "Bana bir şey olmaz" diye karşılık verdi ![]() "Domuzlara bile oldu kardeş, sana niye olmasın ki" dedim de adam bana dik dik baktı ![]() *** Sürekli gittiğim bir restoranı seçtim bu kez ![]() "Bu domuz gribi, Amerikan işi" dedi, garsonun biri ![]() "İlaç satmak için uydurulmuş bir masal!" Mutfakta çalışan görevli, "Domuzları fazla şımartmayın kardeşim" diye haykırdı ![]() Tavuk pirzolayı servise uzatırken ![]() *** Müşterilere döndüm bu kez ![]() Biri, domuzun kimlik problemini öne sürdü ![]() "Mikrobu insandan kapmış ama meseleye sahip çıkmış!" "Bütün domuzlar gibi" diye karşılık verdim, adam güldü ![]() O sırada albüm hazırlayan biri yanıma geldi, "Ah be Hakkı Abi" dedi, "Bu domuz gribini tanıtan menajeri tanıyorsan, bizim yeni kasetin tanıtımını da o üstlensin ![]() ![]() Buna da ben güldüm ![]() *** "Güzel şeyler yazıyorsun" dedi, bir başka müşteri ![]() "Bu virüs, senin hikayelerinin sonunda ölü bulunur, mesele de kapanır ![]() Olayı ciddiye alanı bulmak zordu ![]() ![]() "Bu dünyada, payıma düşen oksijeni bir domuz aldıysa, ben de onun havasını bozarım" dedi, bitirim kılıklı biri ![]() "Ne yaparsın?" diye sordum, ilginç bir cevap aldım ![]() "Karbondioksit salarım ![]() *** Bütün dünya panik halindeyken ![]() İnsanları dinledikten sonra, domuz gribinin bir sıkımlık canı olduğu izlenimi doğuyor ![]() Ama hafife aldığımız gerçekler değil mi? Bizlere pahalı bedeller ödeten ![]() Hakkı Yalçın/Takvim
![]() |
![]() |
Cevap : Domuz Gribi |
![]() |
![]() |
#2 |
delishhhh
|
![]() Cevap : Domuz Gribievet maalesef ülkemizde şuan Türk'e hiç bişey olmaz gibi bir zihniyet var ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|