Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ilkler, unutulmuyormuş

İlkler Asla Unutulmuyormuş

Eski 04-09-2009   #1
yesimciwciw
icon110

İlkler Asla Unutulmuyormuş

KırgınımKırıkdökükdağılmış belki en fazlasındanYorgunumBıkkınumarsızve hatta suskunumKağıda kaleme sığmaz hesaplaşmaların en debdebeli saatlerinde durmuşken beynim;yapamıyorum toplamalarıçarpımlar işaretsizSayılar tek ve sonuçlar hep sensiz

Sana değil aslında benim kırgınlığım;inan bana hesaplarım seninle değil;Benim derdim benimle;benim derdim ''benisen yapan yüreğimle''

Suçlamıyorum seni;''niçin''''niye'' diye de hiç sormuyorumÖzlüyorsamağlıyorsamalışamıyorsa m yokluğunabiliyorum ki bu benim hatam! Biliyorum kizayıflık bende aslındabiliyorum ki bu ayrılık''beni'' ''sen'' yaptığım gün başladı aslındaBelki deBelki de bu kadar önlemsiz sevmeyi kabullenemiyorumyakıştıramıyorum kendimeHazmedemiyorum belki de

Hayatımı yokluğunun avuçlarının arasına koyupbir kukla misali verdiysem ipleri eline ve bıraktıysam kendimisavruluyorsam fırtınalardahortumlar savuruyorsa ruhumu ve kalbimi ayrı yerlereisyanlarım kendime benim
Aşık olmalıydım ben sanaAşığım çığlıkları atmalıydım;en fazlası bilinmez ama geçiçi zaman sürenTutkumsaplantım ya da vazgeçilemezim demeliydimAşk olmalıydı adıncan olmalıydı belki ama ''nefesim'' dememeliydim sanaTaşıyamayacağın yükler yükleyip altında ezmemeliydim kendimiEn son noktayasevgiye hapsedipkendi ellerimle kazımamalıydım gözüm gürürkenkulağım duyarken içine girdiğim mezarımı

En kolayıydı senden nefret etmeken basitiydi yaşamı senden önce ve senden sonra haline getirmekİmkansız değildi yerine birini koyupbaşka bir tendebaşka bir ruhtabaşka bir gülüşte yeniden yeşermekBir silgi alıp elime sana dair herşeyi silmekYa da tutup bir kibrit alevine sen yazan defterleriyakmakVe serpmek küllerini dağataşasuyatoprağa

Kabullenemediğim gidişin değilderdimbenim seni benden gönderemeyişimSana ait hiçbir anıya dokundurmuyorsam kimseyiellettirmiyorsam adınıacılarımı da olmayan sevinçlerim gibi hapsediyorsam kendimede ve seni bende esir tutuyorsamruhumu inlete inlete direniyorsam sensizliğesanma kizorum vazgeçilmezliğin değil;kimbilirbelki de benim senden vazgeçmeye cesaret edemeyişim

İlklerimi bıraktım ben sende;sen benim ilk sevdam ve ilk yok oluşumsun ve öğrendim ki ilkler asla unutulmuyormuş!!!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com