![]() |
İlkler Asla Unutulmuyormuş |
![]() |
![]() |
#1 |
yesimciwciw
|
![]() İlkler Asla UnutulmuyormuşKırgınım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana değil aslında benim kırgınlığım;inan bana hesaplarım seninle değil;Benim derdim benimle;benim derdim ''benisen yapan yüreğimle'' ![]() ![]() ![]() Suçlamıyorum seni;''niçin''''niye'' diye de hiç sormuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayatımı yokluğunun avuçlarının arasına koyupbir kukla misali verdiysem ipleri eline ve bıraktıysam kendimisavruluyorsam fırtınalardahortumlar savuruyorsa ruhumu ve kalbimi ayrı yerlereisyanlarım kendime benim ![]() ![]() ![]() Aşık olmalıydım ben sana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() En kolayıydı senden nefret etmeken basitiydi yaşamı senden önce ve senden sonra haline getirmek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kabullenemediğim gidişin değilderdimbenim seni benden gönderemeyişim ![]() ![]() ![]() ![]() İlklerimi bıraktım ben sende;sen benim ilk sevdam ve ilk yok oluşumsun ve öğrendim ki ilkler asla unutulmuyormuş!!!
|