![]() |
Canım İslam, kanım Türk! |
![]() |
![]() |
#1 |
delishhhh
|
![]() Canım İslam, kanım Türk!Türk ırkındanım ve İslam’la şereflendim ![]() ![]() Bana bu şansı kim verdi? Bunları çalışarak ve özel yeteneklerimle mi hak ettim! Yaratıcının ihsanda bulunduğu kullar arasında sayılmak payesini hangi gayretimle elde ettim? Sırp bir ailede doğsam bugün Ortodoks bir Hıristiyan da olabilirdim ![]() İmam Gazali benzer bir sorgulamayla şöyle diyor: “Anamdan, babamdan öğrendiğim İslam’ı terk ettim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öyleyse canımız İslam ve kanımız Türklük üzerinden siyaset yürütebilir miyiz? Politikasına, kutsal ve yüce kavramları payanda kılanlar başarısız olduklarında, beraberlerinde inandıkları(!) ve savundukları(!) değerleri de yıpratmaz mı? En önemli unvan ’insanlık’tır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İnsanın dinine, ırkına, diline katkısı, benliğinde insaniyeti özümlemesi ve yaşamasıyla mümkündür ![]() Başkaları size bakarak temsil ettiğiniz değerler; İslam ve Türklük hakkında bilgi sahibi olur, kanaat edinir ![]() Şahsınızda; milletinizi ve dininizi, yüceltmek veya yerle bir etmek potansiyeline haizsiniz! Öfke, hiddet, bağnazlık ve yobazlık gibi zaaflar kişileri yanıltsa da kalıcı değildir ![]() ![]() Tarih, tiranları, firavunları, despotları, nemrutları ismiyle yazmaz ![]() ![]() Saraylar, piramitler ve devasa heykeller, şöhreti artırırken sevgiyi azaltır ![]() ![]() Asrımızın Stalin’leri, Pol-pot’ları, Hitler’leri ve Bush’ları da gulaglar, ölüm tarlaları, gaz odaları ve Guantanamolarla anılıyor ![]() Gerçekler kısa süreli gizlenebilir, hatta saptırılabilir, ancak yalancının mumu yatsıya kadar yanacaktır ![]() ![]() Zorla üstünlük ve hükümranlık sadece zorbaları tarihten siler, yahut ibretlik dosyasına ekler ![]() ![]() Savunduğunuz değil yaşadığınız değerleriniz kadar üstünsünüz ve neyi yaşıyorsanız ’o’sunuz! AHMET ÜNAL |
![]() |
![]() |
|