![]() |
Aman Sayıları Karıştırmayın! |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Aman Sayıları Karıştırmayın!![]() 14 Şubat malumunuz takvimlerde, gönül verdiğinizi sevindirme günü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tek gül: İlk bakışta aşk / Seni hâlâ seviyorum 2 gül: Karşılıklı duygular 3 gül: Seni seviyorum 7 gül: Aklımı başımdan alıyorsun 9 gül: Sonsuza dek beraberiz 11 gül: Sen benim kıymetlimsin 12 gül: Benim ol 13 gül: Sonsuza dek dost 15 gül: Gerçekten üzgünüm 21 gül: Kendimi sana adadım 24 gül: Daima seninim / Günün her saati seni düşünüyorum 25 gül: Tebrikler 50 gül: Koşulsuz aşk 99 gül: Hayatımın her gününde seni seveceğim 108 gül: Benimle evlenir misin? 365 gül: Seni her gün düşünüyorum 999 gül: Ölünceye dek seni seveceğim |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Aman Sayıları Karıştırmayın! |
![]() |
![]() |
#2 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : Aman Sayıları Karıştırmayın!Sevgililer günün de gül fiatları felaket oluyor 999 gül göndermek imkansız nerdeyse ![]() ![]() ![]() Konu için teşekkürler Şengül ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
inci_tanesi
|
![]() Cevap : Aman Sayıları Karıştırmayın!Equinoxa katılıyorum 999 gül imkansız bişey bu kadar gül bulunmazki canım :) tşkrlr
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Aman Sayıları Karıştırmayın!999 gülü bırakın 108 gül bile almak zor bence ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Aman Sayıları Karıştırmayın!Bencede sizlere katılıyorum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
bbk
![]() |
![]() Cevap : Aman Sayıları Karıştırmayın!ne bir gül nede diğer maddi şeyler tek bir tatlı içten sözün yerini alamaz die düşünüyorum ![]() çiçekçilerin hurafesi bunlar:)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Aman Sayıları Karıştırmayın!o yüzden 999 ölünceye dek seninim ya gerçek aşık olan o 999 bulur getirir ve gerçekten olan aşkını gösterir bulamayanda sevgilisini bulabildiğiyle(10 tane) kandırmaya çalışır
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Aman Sayıları Karıştırmayın!Hmm ilginç bir konu, Şimdi bir düşünün sevdiğinize çiçek gönderdiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bakalım başınıza neler gelecek? - Efendim (gül gönderdi ya ona güzel şeyler söyleyecek) - Çok düşüncelisin ![]() ![]() - !!!! ???? - Her zaman senin gibi bir dostum olmasını isterdim "nokta" - Dostum mu? Aşkım sen neler söylüyorsun öyle! - Peki sen bana ne gönderdin? - Aşkım bugün sevgililer günü sana gül gönderdim ![]() - Hmmm! gül göndermiş! peki kaç tane saydın mı? - On üç tane ![]() - Daha ne olacak? Günü mahfettin ![]() - Canım on üç tane gönderdiysem ne olmuşki? - sen güllerin anlamını bilmiyorsun galiba ![]() ![]() ![]() ![]() - Ağlama bitanem ağlama ![]() ![]() ![]() - Ne 15 gül mü? ühühü ühü ühü ühü ühü ühü, beni kiminle aldattın çabuk söyle ![]() ![]() ![]() ![]() - Aşkım ne aldatması ya nerden çıkarıyorsun ![]() ![]() ![]() - Ühü ühü ühü ühü ühü ühü ühü, aşkımız düz hesap mı şimdi ![]() - Aşkım ne alakası var ya? sana sadece ne yaptığımı anlatıyorum ![]() ![]() ![]() - ühü ühü sen beni artık sevmiyorsun ![]() - Hayır aşkım ben seni seviyorum ![]() - Sevmiyorsun işte ![]() - 7 gül mü? o ne anlama geliyor ![]() - Aklımı başımdan alıyorsun! - (ona gerek yok ki artık aklım başımda değil ki!) HI HI ![]() ![]() ![]() ![]() DEJAVU2009 :) Aslında ne 9, ne 13, ne de 999 gül! bence; içten duygularla verilmiş bir gül herşeye bedel
|