![]() |
Aman Sayıları Karıştırmayın!
:img-clapping:
http://i.radikal.com.tr/644x385/2009..._mf115936.Jpeg 14 Şubat malumunuz takvimlerde, gönül verdiğinizi sevindirme günü. Bunun en garantili yöntemlerinden biri de tarihin ilk çağlarından beri sevgiliye çiçek hediye etmek. Hatta gülün hedef tahtasında 12’ye yakın bir yerde durduğuna dair inanış büyük. Renkler ve zevkler tartışılır, her renk gülün ayrı bir anlamı vardır, paşa gönlünüze göre de seçersiniz. Ama bizden uyarması, gül sayısında yapacağınız hata yüzünden sonra çok pişman olabilirsiniz. Düşünsenize, 12 gül almışsınız, anlamı ‘Benim ol’. Bu nüanslardan bihaber mağaza çalışanı diyor ki ‘Para üstü çıkmıyor. 13 vereyim, düz olsun’. Yaklaşmakta olan faciayı görüyor musunuz? 13 gülün anlamı ‘Sonsuza dek dost’. Şimdi böyle bir riske var mısınız, yok musunuz? Tek gül: İlk bakışta aşk / Seni hâlâ seviyorum 2 gül: Karşılıklı duygular 3 gül: Seni seviyorum 7 gül: Aklımı başımdan alıyorsun 9 gül: Sonsuza dek beraberiz 11 gül: Sen benim kıymetlimsin 12 gül: Benim ol 13 gül: Sonsuza dek dost 15 gül: Gerçekten üzgünüm 21 gül: Kendimi sana adadım 24 gül: Daima seninim / Günün her saati seni düşünüyorum 25 gül: Tebrikler 50 gül: Koşulsuz aşk 99 gül: Hayatımın her gününde seni seveceğim 108 gül: Benimle evlenir misin? 365 gül: Seni her gün düşünüyorum 999 gül: Ölünceye dek seni seveceğim |
Cevap : Aman Sayıları Karıştırmayın!
Sevgililer günün de gül fiatları felaket oluyor 999 gül göndermek imkansız nerdeyse. Burdan şu sonuç çıkabilir "ölünceye dek seni seveceğim" demekte imkansızlaşıyor.Bir gül neyimize yetmiyor.
Konu için teşekkürler Şengül. |
Equinoxa katılıyorum 999 gül imkansız bişey bu kadar gül bulunmazki canım :)
tşkrlr |
999 gülü bırakın 108 gül bile almak zor bence. Hele de evlilik için. Zaten bisürü masraf bide onla mı uğraşılcak :D Tek gül yeter ve bence bütün güzel anlamları da berabernde taşır zaten. Paylaşım için teşekkürler:)
|
Bencede sizlere katılıyorum.
|
ne bir gül nede diğer maddi şeyler tek bir tatlı içten sözün yerini alamaz die düşünüyorum.
çiçekçilerin hurafesi bunlar:) |
o yüzden 999 ölünceye dek seninim ya gerçek aşık olan o 999 bulur getirir ve gerçekten olan aşkını gösterir bulamayanda sevgilisini bulabildiğiyle(10 tane) kandırmaya çalışır
|
Hmm ilginç bir konu,
Şimdi bir düşünün sevdiğinize çiçek gönderdiniz... Ardından telefonunuz çalıyor... Bakalım başınıza neler gelecek? - Efendim (gül gönderdi ya ona güzel şeyler söyleyecek) - Çok düşüncelisin. Bu ince davranışın için teşekkür ederim "dostuuum". - !!!! ???? - Her zaman senin gibi bir dostum olmasını isterdim "nokta" - Dostum mu? Aşkım sen neler söylüyorsun öyle! - Peki sen bana ne gönderdin? - Aşkım bugün sevgililer günü sana gül gönderdim. - Hmmm! gül göndermiş! peki kaç tane saydın mı? - On üç tane. Ne olduki? - Daha ne olacak? Günü mahfettin. - Canım on üç tane gönderdiysem ne olmuşki? - sen güllerin anlamını bilmiyorsun galiba. On üç gül "Sonsuza dek dost" demek. Bunu bana nasıl yaparsın. Ühhü ühü ühü, sinirlerim bozuldu. - Ağlama bitanem ağlama. Ama bunu bilmiyordumki. Aslında ben sana 15 gül gönderecektim. - Ne 15 gül mü? ühühü ühü ühü ühü ühü ühü, beni kiminle aldattın çabuk söyle... 15 gül gerçekten üzgünüm demek. - Aşkım ne aldatması ya nerden çıkarıyorsun. Sadece güller için hazırlanan vazoya sadece on iki tanesi sığdı. Düz hesap olsun diye on üçüncüyü zorla vazoya sığdırdık. - Ühü ühü ühü ühü ühü ühü ühü, aşkımız düz hesap mı şimdi. - Aşkım ne alakası var ya? sana sadece ne yaptığımı anlatıyorum... - ühü ühü sen beni artık sevmiyorsun. - Hayır aşkım ben seni seviyorum. (cinleri tepesine çıkmıştır) - Sevmiyorsun işte. Sevsevdin bana 7 gül alman yeterliydi - 7 gül mü? o ne anlama geliyor. - Aklımı başımdan alıyorsun! - (ona gerek yok ki artık aklım başımda değil ki!) HI HI .... DEJAVU2009 :) Aslında ne 9, ne 13, ne de 999 gül! bence; içten duygularla verilmiş bir gül herşeye bedel |