![]() |
Pişmanım Rab |
![]() |
![]() |
#1 |
hayko26
|
![]() Pişmanım Rabpişmanlık ![]() kollarıma atıldığını görürüm düşlerimde haketmişim gibi ![]() kadınım olmayı hak etmişken hürriyetime yeğlemiştim seni ![]() aksak bir hayatı, sigara ve içkimle karşılamaya alışmıştım meyhanelerde ![]() bir dolu güzelin kokuları sinmiş yüreğime sığdıramamıştım seni ![]() demirci ustasının örsü gibi dövdüm bedenimi yıllarca ![]() karanlık gecelerin iğrenç kokulu havasını çektim ciğerlerime ![]() çoğu geceler evime döndüğümde, şık makosenlerimi ökçesine basılmış buldum sabahları ![]() pişmanlığım yeni bir gecenin başlangıcına kadar sürdü ![]() birde hak etmişim gibi bir tazenin koynunda seni gördüm düşlerimde ![]() gün gelip sevdanın ağırlığı çökünce yüreğime ![]() geceler kadınlar manaların içinde yitirdiler anlamlarını ![]() bir çiçek gibi karşılamaya alıştım şimdi sabahları ![]() durduramıyorum geçmişimdeki hafifliğime neden olan ayrılıkları ![]() eziyorum yüreğimi ![]() işkence odalarına abone benliğimi ![]() sen yoksun ne çare, düşlerimde sana rastlayınca utanıyorum ![]() bir umut bir imkan bir çıkar yol YARAB ![]() pişmanlıkların acıların geri dönüşlerin ödülü canımı canımın yanına yolla bir sarılayım ![]() küçük bir çocuğun başarmış olma hevesiyle huzurunda ![]() ![]() ![]()
![]() |
|