![]() |
Pişmanım Rab
pişmanlık.
kollarıma atıldığını görürüm düşlerimde haketmişim gibi. kadınım olmayı hak etmişken hürriyetime yeğlemiştim seni. aksak bir hayatı, sigara ve içkimle karşılamaya alışmıştım meyhanelerde. bir dolu güzelin kokuları sinmiş yüreğime sığdıramamıştım seni. demirci ustasının örsü gibi dövdüm bedenimi yıllarca. karanlık gecelerin iğrenç kokulu havasını çektim ciğerlerime. çoğu geceler evime döndüğümde, şık makosenlerimi ökçesine basılmış buldum sabahları. pişmanlığım yeni bir gecenin başlangıcına kadar sürdü. birde hak etmişim gibi bir tazenin koynunda seni gördüm düşlerimde. gün gelip sevdanın ağırlığı çökünce yüreğime. geceler kadınlar manaların içinde yitirdiler anlamlarını. bir çiçek gibi karşılamaya alıştım şimdi sabahları. durduramıyorum geçmişimdeki hafifliğime neden olan ayrılıkları. eziyorum yüreğimi. işkence odalarına abone benliğimi. sen yoksun ne çare, düşlerimde sana rastlayınca utanıyorum. bir umut bir imkan bir çıkar yol YARAB. pişmanlıkların acıların geri dönüşlerin ödülü canımı canımın yanına yolla bir sarılayım. küçük bir çocuğun başarmış olma hevesiyle huzurunda... |
Cevap : Pişmanım Rab
çok güselmişşşş yhaaaaa
|