![]() |
Tacizin Böylesi!.. |
![]() |
![]() |
#1 |
su perisi
|
![]() Tacizin Böylesi!..Kapıdaki 16 yaşındaki genç, kadının eşofmanını indirip, cinsel organıyla tacizde bulundu ![]() ![]() Olay Niyazi Mahallesi 5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Polise teslim edilen F ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Tacizin Böylesi!.. |
![]() |
![]() |
#2 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Tacizin Böylesi!..Geleceğimiz çok karanlık ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
su perisi
|
![]() Cevap : Tacizin Böylesi!..Katılıyorum sevgili Şengül ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
bbk
![]() |
![]() Cevap : Tacizin Böylesi!..ümitsizliğe kapılmayın lütfen ![]() ![]() pırlanta gibi gençlerimiz çoğunlukta emin olabilirsiniz ![]() hem karanlığa küfretmek yerine bir mum yakıp etrafı aydınlatalım doğru telkinlerde bulunalım gençlerimize ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
karabocek
|
![]() Cevap : Tacizin Böylesi!..bu görev ailenin yanında,gençlerimize örnek olan abilerine de düşüyor diye düşünüyorum ben bbk yani dolaylı olarak size de görev düşüyor
|