![]() |
Tacizin Böylesi!..
Kapıdaki 16 yaşındaki genç, kadının eşofmanını indirip, cinsel organıyla tacizde bulundu. Kadının çığlığı üzerine koşan kocası, tacizciyi yakaladı.
Olay Niyazi Mahallesi 5. Sokak'ta meydana geldi. Zil çalması üzerine kapıyı açan E.E. (23), 16 yaşındaki F.A.K.'nin tacizine uğradı. Tacizci genç, E.E.'nin eşofman altını indirip cinsel organıyla tacizde bulundu. Genç kadının çığlıkları üzerine koşan evde bulunan kocası, kaçmaya çalışan tacizci gencin peşine düştü. Uzun süren kovalamacanın ardından tacizci genç, kadının kocası tarafından yakalandı. Polise teslim edilen F.A.K., yaşının küçük olması nedeniyle Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından ifadesi alınarak Cumhuriyet Savcılığına gönderildi. Savcılık tarafından da ifadesi alınan F.A.K, ailesine teslim edildi. |
Cevap : Tacizin Böylesi!..
Geleceğimiz çok karanlık.ne oluyor bize bilmiyorum.
|
Katılıyorum sevgili Şengül....
|
ümitsizliğe kapılmayın lütfen. haberlerde izlediğimiz sadece kötü olaylardır iyi olan şeyler nadiren verilir.
pırlanta gibi gençlerimiz çoğunlukta emin olabilirsiniz. hem karanlığa küfretmek yerine bir mum yakıp etrafı aydınlatalım doğru telkinlerde bulunalım gençlerimize. |
bu görev ailenin yanında,gençlerimize örnek olan abilerine de düşüyor diye düşünüyorum ben bbk
yani dolaylı olarak size de görev düşüyor |
Alıntı:
Kutluyorum seni ve sonuna kadar katılıyorum.... |