Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
erkek, olsamm

Ben Erkek Olsamm.....

Eski 11-26-2008   #1
Şengül Şirin

Ben Erkek Olsamm.....

Alın size fırsattTek bir dilek hakkı veriyorum size ve oda bir süreliğine erkek olmayı dilemek!!!sizi sonsuza dek erkek olarak bırakmaya vicdanım elvermiyor doğrusu:)yerden yere vurduğumuz,ne yapsalar beğenmediğimiz hani hayatları futbol,araba,ps3,tv kumandası ve kadınlardan ibaret diye düşündüğümüz yaratıklardan biri de sizsiniz şimdineler yapmak isterdinizzunutmayın süre kısıtlı:)hadi bakalım hodri meydan
Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Ben Erkek Olsamm.....

Eski 12-03-2008   #2
bonsoir

Ben erkek olsamGüzel bulduğum genç kızları seviyormuş gibi davranarak temiz duygularını mahvederdimEvden kaçmasını sağlayarak hayat kadını yapardımPavyonda bana yüz vermedi diye pavyonu basıp ,saçından sürüklüyerek kaçırır ona türlü işkenceler yapardımKomşunun eşine göz dikip onu çocuklarına rağmen kirletip atardımKarşılığında para verip ailesini sustururdumKadın utancından ne haldedir benim yüzümden intihar etse bile , umrumda olmazdıTa ki kendi canım tehlikeye girdiğinde anlardım o zamanDışarda çok nazik bir beyeve geldiğimde kaba bir eşe dönüşelirdimçocuklar mı? kimin umrunda Trafikte en ufcık bir olaya bile ,çocuklaım yanımdayken küfr ederdimÖğrensinler en ufacık olayda küfr edileceğiniEşimi daima aşağılardım başkalarının yanındaKadında kim mişkaşık düşmanı değilmi!!!!!haklı olduğu konularda ,ben haksız çıkarsam erkeklik gururuma yedirememAğzını burnunu kırarımOnunda gün içerisinde yorulduğunu düşünmemİşten eve gelince ayaklarım uzatmış halde ,yemek ne zaman hazır olacak diye bağırırımAnnemin sözüyle eşime gerçeği sormadan onu döverimBeni çok sevip benle evlenmek için evden kaçan eşimin gözü önünde sevgililerimi eve getiririm

Evet arkadaşlarBöyle olan erkeklerde varHepsi yaşanmış olaylar maalesef günümüzdeYada hala biryerlerde böyle olaylar yaşanıyor

Ama gerçekten eşini seven bir erkek(!) olarak onun kendine zaman ayırıp mutlu olması ve dinlenmesi için eşime zaman bırakırımBen çocuklarımla oynarken o da dinlenirMutfakta yemek yaparken bende yardım ederimBeraber yemeği hazırlarızFırsat buldukça eşimle başbaşa yürüyüşlere çıkarızSinemaya giderizDışarıda kendim yemek yemeyi sevmem alıp eve getiririm, çocuklarımla birlikte yemeyi severimEşimle sohbet etmeyi çok severimBazen beni dinlemesede:)Ne zaman tvde maç izlesem o hemen pc başındadırOna ağır işler yaptırmamAlış-verişe beraber çıkarızBeğendiği bir kıyafetin olup olmadığını sorarım mağaza önünden geçerkenBeğense bile almak istemezAma ben daha sonra o beğendiği kıyafeti yada bir eşyayı alıp süpriz yaparım:38:38Kimsenin namusuna yan gözle bakmazdımEşime küçük süprizler yapmayı çok severimMeşsela işten geldiğinde yemeği hazırlayıp çayı demleyip onu beklerizÇünkü eşimde çalışan bir bayandır
İŞimdeki sorunları bazen anlatırımOnunla paylaşırımÇünkü kadınların sezgisi daha kuvvetli olurÇoğu zaman bahçeden bir gül koparıp eşime veririmYolculuktan geldiği zaman onu güllerle karşılarımOnun çok hoşuna giderArada aldığım alkole karışmaz Bazı bulunduğumuz toplulukta ona küçük jestler yaparak onu onore ederimÇocuklarıma her zaman vakit ayırır,onlarla yakından ilgilenirdimEşimi asla aldatmazdımO beni herhalimle sevdiği gibi ,bende onu herhaliyle severdimBir erkek için kadın olmayan bir ev ,mutsuz bir evdirSoğukturıssızdır

Galiba ben çok iyi bir erkek olurdummm:38:38

Dostça kalıN:56:58

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 12-03-2008   #3
Şengül Şirin

bence deBen erkek olsaydım biliyorumki sorumluluğum çok fazla olacaktısekiz kız kardeşim bir de anacığım olacaktı,yaşamıyacaktımÇünküben çok verici bir insanımçok iyi bir evlat olurdumama çapkında olurdum herhalde
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 12-03-2008   #4
gülgüzeli

İlk önce konu için teşekkürler ablacım

Sevgili bonsoir'n dediği gibi günümüzde öyle erkekler var malesef, olmasa tabiiki çok iyi ama varlar işteBunun da aileyle çok ilgisi var diye düşünüyorumEn önemli etken olarakta İslami bilgilerinin çok az hatta bazılarında hiç olmadığı için bu durumlar yaşanıyor (bence tabiiki)

Erkek olsaydım:) tabiiki bunları yazmak aslında çok kolay işte şuan erkeklerde gördüğümüz bütün eksileri biz artı olarak yazarız öyle yapmazdım böyle yapmazdım şunları yaprdım vsyani çok basit yazmak yada hayal ederek bunları söylemekBelkide gerçekten erkek olmuş olsak bunları bizde yapmıcazSevgili bonsoir'n dediği mesela işten gelmeden ona yemek hazırlamak bi çay demlemek,süpriz hazırlamak vs Çnki bunlar şuan biz bayanların hoşumuza giden şeyler olduğu için bunları yazarız ve çok da normal ama (bence ) biz bayanlar erkek olmuş olsak sanmıyorum ki bizlerde bunları yapalımYapmayan erkekler yokmu? evet var tanıklarımda var aslınada çok az sayıda olsada:)

Yine sözüme bence diyerek başlıcam:) Bence bi erkek işinden evine evinden işine gidip geliyosa yani ailesine bağlıysa, alkol kumar vskötü alışkanlıkları yoksa daha erkekten ne isterler bayanlar anlamış değilim:) Bana göre erkek erkekliğini bilip görevlerini yerine getirirse aynı şekilde de kadın kanlığını bilip görevlerini yerine getirdikten sonra sanmıyorum ki bi sorun yaşansın

Günümüzde gördüğüm kadınların bi çoğu( her konuda ) erkeği arka plana almak isteğinde dir
Benim görüşüm erkekler herzaman kadınlardan bir adım öndedirlerBelki bu sözlerimden dolayı bana kızacak olanlar olabilir tabii saygı duyarım ama benim düşüncelerm bu yöndedir
Günümüz deki evliliklerin bi çoğu bu yüzden yıklımaktadırArtık evlililklerde boşanmak bi mağzadan bi kıyafet alıp tekrar beğenmediğiniz için gidip değiştirmek gibi kolay ve basit oldu!
Allah'ın (cc) hoşuna gitmeyen fakat evlilik gibi boşanmanında helal olduğu fakat bu boşanmada yer gök titrer diyor bi hadisi şerif de

Konu için tekrar teşekkür ediyorum ablacımben erkek olsaydım diyp bişeyler yazmadım ama inşallah kızmazsın ben olaya başak türlü giriş yaptım:) Zaten herkes kendi görevini bilmiş olsa (bence) kimse ben erkek olsam yada kadın olsam demezHer iki tarafın da görevlierinin kolay olmadığını düşünüyorum

Hakkını helal et

Eski 12-03-2008   #5
Şengül Şirin

Yorumun için teşekkür ederimYalnızca şunuda eklemek isterimGünümüz erkeği tembel,nerde o eski erkeklertüm yük artık kadınların omuzlarındaHer türlü yükü bizim omuzlarımıza yükleyip rahat ettilerkadınlarbir noktaya kadar tahammül ediyorlar tahammülün bittiği noktada da boşanıyorlarBen boşanmaya karşıyım,özellikle çocuk varsaçalışıp kazanıp parasını çoluğu çocuğu ile yiyen erkeği kadınlar başında gezdirmelidirona gereken değeri vermelidiröyle erkeklerde çok az arkadaşım
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 12-03-2008   #6
gülgüzeli

Kesinlkile katılıyorum ablacım benim de bikaç kez yazdığım gibi özellikle dedim her iki tarafta görevini bilmeli diyeBöyle olmuş olsa sorun olmaz dedim ama işte malesef bilmeyen kadınlarımız da yok değil
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com