ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Bayanlara Özel (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=393)
-   -   Ben Erkek Olsamm..... (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=59988)

Şengül Şirin 11-26-2008 03:37 PM

Ben Erkek Olsamm.....

Alın size fırsatt..Tek bir dilek hakkı veriyorum size ve oda bir süreliğine erkek olmayı dilemek!!!sizi sonsuza dek erkek olarak bırakmaya vicdanım elvermiyor doğrusu:)yerden yere vurduğumuz,ne yapsalar beğenmediğimiz hani hayatları futbol,araba,ps3,tv kumandası ve kadınlardan ibaret diye düşündüğümüz yaratıklardan biri de sizsiniz şimdi..neler yapmak isterdinizz..unutmayın süre kısıtlı:)hadi bakalım hodri meydan...

bonsoir 12-03-2008 03:31 AM

Cevap : Ben Erkek Olsamm.....

Ben erkek olsam...Güzel bulduğum genç kızları seviyormuş gibi davranarak temiz duygularını mahvederdim..Evden kaçmasını sağlayarak hayat kadını yapardım..Pavyonda bana yüz vermedi diye pavyonu basıp ,saçından sürüklüyerek kaçırır ona türlü işkenceler yapardım...Komşunun eşine göz dikip onu çocuklarına rağmen kirletip atardım...Karşılığında para verip ailesini sustururdum.Kadın utancından ne haldedir benim yüzümden intihar etse bile , umrumda olmazdı...Ta ki kendi canım tehlikeye girdiğinde anlardım o zaman...Dışarda çok nazik bir bey...eve geldiğimde kaba bir eşe dönüşelirdim..çocuklar mı? kimin umrunda ...Trafikte en ufcık bir olaya bile ,çocuklaım yanımdayken küfr ederdim..Öğrensinler en ufacık olayda küfr edileceğini..Eşimi daima aşağılardım başkalarının yanında.Kadında kim miş...kaşık düşmanı değilmi!!!!!haklı olduğu konularda ,ben haksız çıkarsam erkeklik gururuma yediremem.Ağzını burnunu kırarım..Onunda gün içerisinde yorulduğunu düşünmem.İşten eve gelince ayaklarım uzatmış halde ,yemek ne zaman hazır olacak diye bağırırım.Annemin sözüyle eşime gerçeği sormadan onu döverim...Beni çok sevip benle evlenmek için evden kaçan eşimin gözü önünde sevgililerimi eve getiririm.

Evet arkadaşlar.....Böyle olan erkeklerde var.Hepsi yaşanmış olaylar maalesef günümüzde...Yada hala biryerlerde böyle olaylar yaşanıyor...

Ama gerçekten eşini seven bir erkek(!) olarak onun kendine zaman ayırıp mutlu olması ve dinlenmesi için eşime zaman bırakırım.Ben çocuklarımla oynarken o da dinlenir.Mutfakta yemek yaparken bende yardım ederim.Beraber yemeği hazırlarız...Fırsat buldukça eşimle başbaşa yürüyüşlere çıkarız.Sinemaya gideriz.Dışarıda kendim yemek yemeyi sevmem alıp eve getiririm, çocuklarımla birlikte yemeyi severim.Eşimle sohbet etmeyi çok severim.Bazen beni dinlemesede:)Ne zaman tv.de maç izlesem o hemen p.c başındadır.Ona ağır işler yaptırmam.Alış-verişe beraber çıkarız.Beğendiği bir kıyafetin olup olmadığını sorarım mağaza önünden geçerken.Beğense bile almak istemez.Ama ben daha sonra o beğendiği kıyafeti yada bir eşyayı alıp süpriz yaparım...:38:38Kimsenin namusuna yan gözle bakmazdım..Eşime küçük süprizler yapmayı çok severim.Meşsela işten geldiğinde yemeği hazırlayıp çayı demleyip onu bekleriz.Çünkü eşimde çalışan bir bayandır.
İŞimdeki sorunları bazen anlatırım.Onunla paylaşırım.Çünkü kadınların sezgisi daha kuvvetli olur.Çoğu zaman bahçeden bir gül koparıp eşime veririm.Yolculuktan geldiği zaman onu güllerle karşılarım.Onun çok hoşuna gider.Arada aldığım alkole karışmaz. Bazı bulunduğumuz toplulukta ona küçük jestler yaparak onu onore ederim..Çocuklarıma her zaman vakit ayırır,onlarla yakından ilgilenirdim..Eşimi asla aldatmazdım.O beni herhalimle sevdiği gibi ,bende onu herhaliyle severdim.Bir erkek için kadın olmayan bir ev ,mutsuz bir evdir..Soğuktur...ıssızdır..

Galiba ben çok iyi bir erkek olurdummm:38:38

Dostça kalıN:56:58

Şengül Şirin 12-03-2008 11:05 AM

bence de.Ben erkek olsaydım biliyorumki sorumluluğum çok fazla olacaktı.sekiz kız kardeşim bir de anacığım olacaktı,yaşamıyacaktım.Çünkü.ben çok verici bir insanım.çok iyi bir evlat olurdum.ama çapkında olurdum herhalde.

gülgüzeli 12-03-2008 01:36 PM

İlk önce konu için teşekkürler ablacım..

Sevgili bonsoir'n dediği gibi günümüzde öyle erkekler var malesef, olmasa tabiiki çok iyi ama varlar işte.Bunun da aileyle çok ilgisi var diye düşünüyorum.En önemli etken olarakta İslami bilgilerinin çok az hatta bazılarında hiç olmadığı için bu durumlar yaşanıyor. (bence tabiiki)

Erkek olsaydım:) tabiiki bunları yazmak aslında çok kolay işte şuan erkeklerde gördüğümüz bütün eksileri biz artı olarak yazarız öyle yapmazdım böyle yapmazdım şunları yaprdım vs...yani çok basit yazmak yada hayal ederek bunları söylemek.Belkide gerçekten erkek olmuş olsak bunları bizde yapmıcaz.Sevgili bonsoir'n dediği mesela işten gelmeden ona yemek hazırlamak bi çay demlemek,süpriz hazırlamak vs.. Çnki bunlar şuan biz bayanların hoşumuza giden şeyler olduğu için bunları yazarız ve çok da normal ama (bence ) biz bayanlar erkek olmuş olsak sanmıyorum ki bizlerde bunları yapalım.Yapmayan erkekler yokmu? evet var tanıklarımda var aslınada çok az sayıda olsada:)

Yine sözüme bence diyerek başlıcam:) Bence bi erkek işinden evine evinden işine gidip geliyosa yani ailesine bağlıysa, alkol kumar vs..kötü alışkanlıkları yoksa daha erkekten ne isterler bayanlar anlamış değilim:) Bana göre erkek erkekliğini bilip görevlerini yerine getirirse aynı şekilde de kadın kanlığını bilip görevlerini yerine getirdikten sonra sanmıyorum ki bi sorun yaşansın.

Günümüzde gördüğüm kadınların bi çoğu( her konuda ) erkeği arka plana almak isteğinde dir.
Benim görüşüm erkekler herzaman kadınlardan bir adım öndedirler.Belki bu sözlerimden dolayı bana kızacak olanlar olabilir tabii saygı duyarım ama benim düşüncelerm bu yöndedir.
Günümüz deki evliliklerin bi çoğu bu yüzden yıklımaktadır.Artık evlililklerde boşanmak bi mağzadan bi kıyafet alıp tekrar beğenmediğiniz için gidip değiştirmek gibi kolay ve basit oldu!
Allah'ın (c.c) hoşuna gitmeyen fakat evlilik gibi boşanmanında helal olduğu fakat bu boşanmada yer gök titrer diyor bi hadisi şerif de.

Konu için tekrar teşekkür ediyorum ablacım.ben erkek olsaydım diyp bişeyler yazmadım ama inşallah kızmazsın ben olaya başak türlü giriş yaptım:) Zaten herkes kendi görevini bilmiş olsa (bence) kimse ben erkek olsam yada kadın olsam demez.Her iki tarafın da görevlierinin kolay olmadığını düşünüyorum.

Hakkını helal et.

Şengül Şirin 12-03-2008 01:52 PM

Yorumun için teşekkür ederim.Yalnızca şunuda eklemek isterim.Günümüz erkeği tembel,nerde o eski erkekler.tüm yük artık kadınların omuzlarında.Her türlü yükü bizim omuzlarımıza yükleyip rahat ettiler.kadınlarbir noktaya kadar tahammül ediyorlar tahammülün bittiği noktada da boşanıyorlar.Ben boşanmaya karşıyım,özellikle çocuk varsa.çalışıp kazanıp parasını çoluğu çocuğu ile yiyen erkeği kadınlar başında gezdirmelidir.ona gereken değeri vermelidir.öyle erkeklerde çok az arkadaşım.

gülgüzeli 12-03-2008 02:04 PM

Kesinlkile katılıyorum ablacım benim de bikaç kez yazdığım gibi özellikle dedim her iki tarafta görevini bilmeli diye.Böyle olmuş olsa sorun olmaz dedim ama işte malesef bilmeyen kadınlarımız da yok değil.