![]() |
Ben Erkek Olsamm..... |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Ben Erkek Olsamm.....Alın size fırsatt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Ben Erkek Olsamm..... |
![]() |
![]() |
#2 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Ben Erkek Olsamm.....Ben erkek olsam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evet arkadaşlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama gerçekten eşini seven bir erkek(!) olarak onun kendine zaman ayırıp mutlu olması ve dinlenmesi için eşime zaman bırakırım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İŞimdeki sorunları bazen anlatırım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Galiba ben çok iyi bir erkek olurdummm:38:38 Dostça kalıN:56:58 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Ben Erkek Olsamm.....bence de ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Ben Erkek Olsamm.....İlk önce konu için teşekkürler ablacım ![]() ![]() Sevgili bonsoir'n dediği gibi günümüzde öyle erkekler var malesef, olmasa tabiiki çok iyi ama varlar işte ![]() ![]() ![]() Erkek olsaydım:) tabiiki bunları yazmak aslında çok kolay işte şuan erkeklerde gördüğümüz bütün eksileri biz artı olarak yazarız öyle yapmazdım böyle yapmazdım şunları yaprdım vs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yine sözüme bence diyerek başlıcam:) Bence bi erkek işinden evine evinden işine gidip geliyosa yani ailesine bağlıysa, alkol kumar vs ![]() ![]() ![]() Günümüzde gördüğüm kadınların bi çoğu( her konuda ) erkeği arka plana almak isteğinde dir ![]() Benim görüşüm erkekler herzaman kadınlardan bir adım öndedirler ![]() ![]() Günümüz deki evliliklerin bi çoğu bu yüzden yıklımaktadır ![]() Allah'ın (c ![]() ![]() Konu için tekrar teşekkür ediyorum ablacım ![]() ![]() ![]() Hakkını helal et ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Ben Erkek Olsamm.....Yorumun için teşekkür ederim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Ben Erkek Olsamm.....Kesinlkile katılıyorum ablacım benim de bikaç kez yazdığım gibi özellikle dedim her iki tarafta görevini bilmeli diye ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|