![]() |
Derbi Geyikleri |
![]() |
![]() |
#1 |
merve16
|
![]() Derbi Geyikleriİşte sanal alemdeki espriler: -Biraz matematik çalışalım 6 - 0 = 6 4 - 1 = 3 6 + 3 = 9 KASIM - Bu sefer 4'te kaldık, 6'lı yattı -İstersen donalatalım 4-1 yanı bayraklarla, İstersen çınlatalım 4-1 yanı şarkılarla ![]() ![]() ![]() -"Baba bana gençliğinizde Fenerbahçe'yi yendiğiniz günleri anlatsana ![]() ![]() ![]() - ![]() ![]() ![]() ![]() -GS takvimlerden Kasım ayının çıkartılması talebinde bulunmuş ![]() - Fenerbahçe 1'e 4 verdi - Hatıralar sarmış 4-1 yanımı -"4" büyük yok "1" büyük var ![]() ![]() -4-1 kere maşallah -Büyük İskender:Galatasaray Fenerbahçe'yi Kadıköy'de En son ne zaman yendi Polatım? Polat:Ha-Tır-La-Mı-Yo-Rum ![]() -Tanınmamak için turuncu giymişler ![]() ![]() ![]() ![]() - G ![]() ![]() ![]() -Kadıköy merkez şubemizde Yengeç Dansı Kursları verilmektedir ![]() -Gelin kızımıza DEDE'sinden 4'ü 1 yerde ![]() ![]() - Emre Aşık, G ![]() ![]() -Avea, Türkcell ve Vodafone`nun Galatasaray`lı cep telefonu kullanıcılarına ulaşılamıyor ![]() ![]() ![]() ![]() - Obama Cimbom'a yardım et - Galatasaray, Fenerbahçe'yi AİHM'ye verse milyonlarca Euro tazminat alır ![]() ![]() - 'Galatasaray' ve 'Kadıköy' kelimeleri birarada ise '4 düşün 1 söyle' - Hevesin kursakta kalması Fenerbahçe: 4 Galatasaray: 1 - Ben her 'Kasım'da 4 köşe olurum artık ![]() - Her zaman her yerde her 'Kasım'da ![]() - Galatasaraylılar "ÇILDIR"dılar
![]() |
Cevap : Derbi Geyikleri |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() Cevap : Derbi GeyikleriSüper olmuşş cenım fenerim cimbomun havasını söndürdü |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Cevap : Derbi GeyikleriHatıralar sarmış 4-1 yanımı dehşet :D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
merve16
|
![]() Cevap : Derbi Geyikleriben teşekkür ederim arkadaşlar ne demek görevimiz ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|