![]() |
Derbi Geyikleri
İşte sanal alemdeki espriler: -Biraz matematik çalışalım
6 - 0 = 6 4 - 1 = 3 6 + 3 = 9 KASIM - Bu sefer 4'te kaldık, 6'lı yattı -İstersen donalatalım 4-1 yanı bayraklarla, İstersen çınlatalım 4-1 yanı şarkılarla... -"Baba bana gençliğinizde Fenerbahçe'yi yendiğiniz günleri anlatsana..." -.... -GS takvimlerden Kasım ayının çıkartılması talebinde bulunmuş. - Fenerbahçe 1'e 4 verdi - Hatıralar sarmış 4-1 yanımı -"4" büyük yok "1" büyük var..FENERBAHÇE -4-1 kere maşallah -Büyük İskender:Galatasaray Fenerbahçe'yi Kadıköy'de En son ne zaman yendi Polatım? Polat:Ha-Tır-La-Mı-Yo-Rum. -Tanınmamak için turuncu giymişler.... ama Fener yine tanıdı - G.Saray 21.Yüzyılda Kadıköy'de galibiyet göremedi. -Kadıköy merkez şubemizde Yengeç Dansı Kursları verilmektedir. -Gelin kızımıza DEDE'sinden 4'ü 1 yerde.. - Emre Aşık, G.Saray'a gol attı, gerçek F.Bahçeli oldu -Avea, Türkcell ve Vodafone`nun Galatasaray`lı cep telefonu kullanıcılarına ulaşılamıyor. 4 çektiğimiz maç sonrası hiç bir Galatasaray`lı taraftarlara ulaşamamamızın sebebi genel bir arızadan mı kaynak... - Obama Cimbom'a yardım et - Galatasaray, Fenerbahçe'yi AİHM'ye verse milyonlarca Euro tazminat alır. Böyle işkence yapılır mı? Her sene her sene. - 'Galatasaray' ve 'Kadıköy' kelimeleri birarada ise '4 düşün 1 söyle' - Hevesin kursakta kalması Fenerbahçe: 4 Galatasaray: 1 - Ben her 'Kasım'da 4 köşe olurum artık. - Her zaman her yerde her 'Kasım'da. - Galatasaraylılar "ÇILDIR"dılar |
Cevap : Derbi Geyikleri
Süper olmuşş cenım fenerim cimbomun havasını söndürdü
|
Hatıralar sarmış 4-1 yanımı
dehşet :D |
süper ya... tesekkrler
|
ben teşekkür ederim arkadaşlar ne demek görevimiz.... =)
|
gerçekten süper olmuş
|