Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bayanların, evli, gerekenler, yapması

Evli Bayanların Yapması Gerekenler

Eski 10-20-2008   #1
Gözyaşı
Icon46

Evli Bayanların Yapması Gerekenler

Yemeği tam zamanında hazırlayın: Önceden plan yapın, hatta bir gece önceden yemeği tam zamanında masaya koymak için her şeyi önceden düşünün Bu şekilde, eşinize O'nu düşündüğünüzü ve ihtiyaçlarına karşı duyarlı olduğunuzu göstermiş olacaksınız Bir çok erkek eve geldiklerinde aç olurlar ve nefis bir yemek ihtiyaçları olan sıcak karşılamanın bir parçasıdır

Kendinizi hazırlayın: Son 15 dakikayı dinlenmek için ayırın, böylece eşiniz eve geldiğinde kendisine hoş görünebilirsiniz Makyajınızı tazeleyin, saçınıza kurdele koyun ve canlı görünün Unutmayın kocanız bütün gündür pek çok yorgun insanla çalıştı Neşeli ve ilgili görünün Sıkıcı bir günün ardından biraz keyiflenmeye ihtiyaç dayacaktır

Dağınıklığı toparlayın: Eşiniz eve gelmeden önce evin her tarafını dolaşın ve kitap, oyuncak, gazete gibi ortalıkta dağınıklık yaratan bir şey varsa düzeltin Sonra masaların üzerindeki tozları alın Böylece eşiniz eve geldiğinde, cennette olduğunu düşünecektir

Çocukları hazırlayın: Eğer küçükseler, ellerini ve yüzlerini yıkayıp, saçlarını tarayın, gerekiyorsa kıyafetlerini değiştirin Çocuklar küçük bir hazinedir ve eşiniz özenli görünmelerini isteyecektir

Gürültü olmamasını sağlayın: Kocanız eve geldiğinde çamaşır makinası, kurutma makinası, süpürge yada mikser gibi gürültü yapan tüm aletleri kapatın Çocuklara sessiz olmalarını söyleyin Eşinizi sevinçle karşılayın ve sıcak bir gülümseme ile kapıyı açın

Yapılmaması gerekenler: Eşinizi şikayetler ve problemlerle karşılamayın Yemeğe geç kaldı ise şikayet etmeyin Bütün gün işyerinde yaşadığı zorluklardan sonra bunu önemsiz bir sorun olarak görün
Rahat etmesini sağlayın: Rahat bir koltukta uzanmasını sağlayın yada biraz yatak odasında dinlenmesini önerin Eşiniz için sıcak yada soğuk bir içeceğin hazır olmasını sağlayın Yastıklarını düzeltin ve ayakkabılarını çıkarmayı önerin Kısık, yumuşak ve hoş bir ses tonu ile konuşun Rahatlamasını ve dinlenmesini sağlayın

Eşinizi dinleyin: Söylemek istediğiniz yüzlerce konu olabilir, fakat eve gelir gelmez konuşmaya başlamayın Önce O'nun konuşmasına izin verin

Geceyi O'na ayırın: Eğer sizi dışarı yemeğe yada eğlenmeye götürmüyorsa şikayet etmeyin Aksine iş yerinde yaşadığı zorlukları ve ne kadar yorulduğunu düşünün Eve gelip dinlenme ihtiyacını anlamaya çalışın

Hedefiniz: Evinizi, kocanızın rahat hissedeceği, düzenli ve huzurlu bir yer haline getirmeye çalışın

Cevap : Evli Bayanların Yapması Gerekenler

Eski 10-20-2008   #2
KRDNZ

Evlilikte her iki tarafta gerekli fedakarlıklarda bulunursa evlilikler çok daha güzel olacaktır diye düşünüyorum Verdiğin güzel bilgiler için teşekkürler Sevgili Gözyaşı

Garbın âfâkını sarmışsa çelik zırhlı duvar
Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var
Ulusun, korkma! Nasıl böyle bir imânı boğar,
'Medeniyyet!' dediğin tek dişi kalmış canavar?

Ey ŞaiR! Bana Yağmurdan bahsetme, yağdır
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-21-2008   #3
sudenaz

görende cumhurbaşkanı geliyor sanır=)
niye hep biz anlamadığım nokta bu?allahdan böyle bir sorunum yok
bu yapılanların 10da 1ini bayanlar görse bayanlar 10 katını yapar bunada eminim
konu için tşkler

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-21-2008   #4
Şengül Şirin

Çok merak ettim,biz işten gelince erkekler ne yapacakteşekkürler
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-30-2008   #5
bonsoir

Biz bu söylediklerinizi yapıyoruz hemde fazlasıyla Ama sevgili Şengül'ün de dediği gibi,onlar bizim için ne yapıyorBir anımı anlatmak istiyorum:

Günübirlik bir şehirdışı gezisine gitmiştik arkadaşlarla ,çok yorgun bir halde eve geldimBirde ne göreyim salon birbirine girmiş vaziyette daha sabah ki dağınıklık duruyorÇok yorgun olduğum için duş alıp biraz dinlenmek istedimAma ne mümkün, çocuklar" acıktık " dediEşime sordum saatt 5 te yemişlerÇocuk bu acıkırMutfk dersen öyle dağınık ki işin neresinden başlasam diye biraz düşündümHemen işe koyuldum önce yemek koydum ocağa sonra ortalığı topladım eşime çay hazırladımEE be adam başka zaman herşeyi düşünürsünde bugün yorgun olacağım belli insan bir tencere yemek yapar diimiiii:)))

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-31-2008   #6
Şengül Şirin

size canı gönülden katılıyorum
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-31-2008   #7
VANDETTA

Herşey güzelde,eksik bir konu olmadı şimdi,en önemli madde yok,bu adam sabahın köründe evinden çıkmış,en az 8 saat,hatta şunu gidiş geliş mesafesiyle birlikte 10 saat yapalım,10 saat boyunca ayak ayakkapının içinde haşat olmuş,şimdi bu adam ayağının oğuştura oğuştura yıkanmasını beklemesi çok şeymi sizce,hiç sanmıyorum,neyse mesajı buraya kadar okuyan bayanlar yeterince hiddetlenmişlerdir,kısa tutayım saka olduğunuda belirteyim de kazaya kurban gitmeyelim,evlilikte aslolan herşeyin eşit olması,her iki eşte görevlerini bilmeli yeri geldiğinde eşinin de görevlerini üslenmeli,gerçi şu dağınıklığı toplama işini silah zoruyla anca yaparım,hele bulaşık ıyyyy allah korusun

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-31-2008   #8
sudenaz

kabul ediyorsun yani abi burda erkeğin suçlu olduğunu öylemi?
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-31-2008   #9
VANDETTA

Alıntı:
sudenaz tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
kabul ediyorsun yani abi burda erkeğin suçlu olduğunu öylemi?
Kim neden suçlu sudenaz kardeşim,bu ara anlayışım kıtlaştı,aydınlat beni:sm_sleep:

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-31-2008   #10
sudenaz

yeri geldiğinde eşinin görevlerini üstlenmeli erkeklerde demiştik değil mi?işte eşi evde olmadığı için sorumluluklarını yüklenmeliydi yani burda erkek suçlu bunu kabul ediyorsun sanırım güzel bir gelişme diycekdim ama bugünlerde sorun senden değil abcm merak etme ben anlatamıyorum
anlatamıyorum ağlasam sesimi duyarmısınız mısralarımda=)=)=)

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-31-2008   #11
VANDETTA

Alıntı:
sudenaz tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
yeri geldiğinde eşinin görevlerini üstlenmeli erkeklerde demiştik değil mi?işte eşi evde olmadığı için sorumluluklarını yüklenmeliydi yani burda erkek suçlu bunu kabul ediyorsun sanırım güzel bir gelişme diycekdim ama bugünlerde sorun senden değil abcm merak etme ben anlatamıyorum
anlatamıyorum ağlasam sesimi duyarmısınız mısralarımda=)=)=)

:icongulucukk: Erkeklerde demedik sudenaz kardeşim eşler demişiz,bunu genel için söyledim,ardından da kendi açımdan yapmakta çok zorlanacağım 2 hususu belirttim,üstüne üstlük bu iki hususu yapmıyacağımıda bilmesi gereken biliyor içim rahat çok şükür

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-31-2008   #12
sudenaz

Alıntı:
VANDETTA tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
bu ara anlayışım kıtlaştı,:sm_sleep:

valla bu söz sanırım bugünelrde bnm için geçerli

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-31-2008   #13
FBMH1907

:):):):):):)
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com