![]() |
Evli Bayanların Yapması Gerekenler |
![]() |
![]() |
#1 |
Gözyaşı
|
![]() Evli Bayanların Yapması GerekenlerYemeği tam zamanında hazırlayın: Önceden plan yapın, hatta bir gece önceden yemeği tam zamanında masaya koymak için her şeyi önceden düşünün ![]() ![]() ![]() Kendinizi hazırlayın: Son 15 dakikayı dinlenmek için ayırın, böylece eşiniz eve geldiğinde kendisine hoş görünebilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dağınıklığı toparlayın: Eşiniz eve gelmeden önce evin her tarafını dolaşın ve kitap, oyuncak, gazete gibi ortalıkta dağınıklık yaratan bir şey varsa düzeltin ![]() ![]() ![]() Çocukları hazırlayın: Eğer küçükseler, ellerini ve yüzlerini yıkayıp, saçlarını tarayın, gerekiyorsa kıyafetlerini değiştirin ![]() ![]() Gürültü olmamasını sağlayın: Kocanız eve geldiğinde çamaşır makinası, kurutma makinası, süpürge yada mikser gibi gürültü yapan tüm aletleri kapatın ![]() ![]() ![]() Yapılmaması gerekenler: Eşinizi şikayetler ve problemlerle karşılamayın ![]() ![]() ![]() Rahat etmesini sağlayın: Rahat bir koltukta uzanmasını sağlayın yada biraz yatak odasında dinlenmesini önerin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eşinizi dinleyin: Söylemek istediğiniz yüzlerce konu olabilir, fakat eve gelir gelmez konuşmaya başlamayın ![]() ![]() Geceyi O'na ayırın: Eğer sizi dışarı yemeğe yada eğlenmeye götürmüyorsa şikayet etmeyin ![]() ![]() ![]() Hedefiniz: Evinizi, kocanızın rahat hissedeceği, düzenli ve huzurlu bir yer haline getirmeye çalışın ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Evli Bayanların Yapması Gerekenler |
![]() |
![]() |
#2 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Evli Bayanların Yapması GerekenlerEvlilikte her iki tarafta gerekli fedakarlıklarda bulunursa evlilikler çok daha güzel olacaktır diye düşünüyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Cevap : Evli Bayanların Yapması Gerekenlergörende cumhurbaşkanı geliyor sanır=) niye hep biz anlamadığım nokta bu?allahdan böyle bir sorunum yok ![]() ![]() ![]() ![]() bu yapılanların 10da 1ini bayanlar görse bayanlar 10 katını yapar bunada eminim ![]() ![]() ![]() konu için tşkler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Evli Bayanların Yapması GerekenlerÇok merak ettim,biz işten gelince erkekler ne yapacak ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Evli Bayanların Yapması GerekenlerBiz bu söylediklerinizi yapıyoruz hemde fazlasıyla ![]() ![]() Günübirlik bir şehirdışı gezisine gitmiştik arkadaşlarla ,çok yorgun bir halde eve geldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Evli Bayanların Yapması Gerekenlersize canı gönülden katılıyorum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Evli Bayanların Yapması GerekenlerHerşey güzelde,eksik bir konu olmadı şimdi,en önemli madde yok,bu adam sabahın köründe evinden çıkmış,en az 8 saat,hatta şunu gidiş geliş mesafesiyle birlikte 10 saat yapalım,10 saat boyunca ayak ayakkapının içinde haşat olmuş,şimdi bu adam ayağının oğuştura oğuştura yıkanmasını beklemesi çok şeymi sizce,hiç sanmıyorum,neyse mesajı buraya kadar okuyan bayanlar yeterince hiddetlenmişlerdir,kısa tutayım saka olduğunuda belirteyim de kazaya kurban gitmeyelim,evlilikte aslolan herşeyin eşit olması,her iki eşte görevlerini bilmeli yeri geldiğinde eşinin de görevlerini üslenmeli,gerçi şu dağınıklığı toplama işini silah zoruyla anca yaparım,hele bulaşık ıyyyy allah korusun ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() Cevap : Evli Bayanların Yapması Gerekenlerkabul ediyorsun yani abi burda erkeğin suçlu olduğunu öylemi? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Evli Bayanların Yapması Gerekenler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() Cevap : Evli Bayanların Yapması Gerekenleryeri geldiğinde eşinin görevlerini üstlenmeli erkeklerde demiştik değil mi?işte eşi evde olmadığı için sorumluluklarını yüklenmeliydi yani burda erkek suçlu bunu kabul ediyorsun sanırım güzel bir gelişme diycekdim ama bugünlerde sorun senden değil abcm merak etme ben anlatamıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() anlatamıyorum ağlasam sesimi duyarmısınız mısralarımda ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Evli Bayanların Yapması GerekenlerAlıntı:
:icongulucukk: Erkeklerde demedik sudenaz kardeşim eşler demişiz,bunu genel için söyledim,ardından da kendi açımdan yapmakta çok zorlanacağım 2 hususu belirttim,üstüne üstlük bu iki hususu yapmıyacağımıda bilmesi gereken biliyor içim rahat çok şükür ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() Cevap : Evli Bayanların Yapması Gerekenler |
![]() |
![]() |