![]() |
Polyanna'nın Sırları |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Polyanna'nın SırlarıEvimi bir parti sonrası temizlemek için saatlerce uğraşıyorsam; bir çok arkadaşım var demektir
![]() Faturalarımı ödeyebiliyorsam; bir işim var demektir ![]() Pantolonum biraz sıkıyorsa; aç kalmıyorum demektir ![]() Gölgem beni izliyorsa; güneş ışığını görüyorum demektir ![]() Otobüsten indiğim yerden işyerime yolu çok uzun buluyorsam; yürüyebiliyorum demektir ![]() Hükümet hakkında eleştiri yapabiliyor ve bu eleştirileri başkalarından da duyabiliyorsam; konuşma özgürlüğümüz var demektir ![]() Otobüs beklerken yanımdaki adam anahtarıyla oynuyor ve ben bu sesten rahatsız oluyorsam; duyuyorum demektir ![]() Camları silmem çatıyı onarmam gerekiyorsa; bir evim var demektir ![]() Doğal gaz faturam yüklü geliyorsa; ısınıyorum demektir ![]() Yığınla yıkanacak ve ütülenecek çamaşırlarım varsa; yığınla giyeceğim var demektir ![]() Çalar saatim sabahın köründe çalıyorsa; yaşıyorum demektir ![]() Akşamları kendimi yorgun hissediyorsan ve bacaklarım ağrıyorsa; o gün üretici olmuşum demektir ![]() Ve tüm bunların farkına varabiliyorsam ; MUTLUYUM DEMEKTİR ![]()
![]() |
|