![]() |
xSeni Yüregi.m.in .M.ezarlığına Gö.m.dü.m.x |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
xSeni Yüregi.m.in .M.ezarlığına Gö.m.dü.m.xBi sonu yazmak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yakistiramiyorum bizim hikayemize ![]() ![]() Ama cogu zaman istedigimiz gibi gitmiyor hayat ![]() ![]() Bi insan kendine bile fazla gelen,sindiremedigi,karsi koyamadigi,bas egemedigi bi Ask`in altinda ezilmeyi göze alabilirmiki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben hatirlamiyorum nekadar karsi koydugumu bunlara ![]() ![]() ![]() ![]() Simdi adin bogazimda takilan bir dügüm,yutkunmakta zorlandigim bi engel ![]() ![]() Sensizlik beni yoruyor anliyormusun ?? ismin gectimi aklimdan icim titriyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Artik Sen baska ellerde baska ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ellerim kaniyor ![]() ![]() ![]() ![]() Bil istedim ama Vazgectim ![]() ![]() Unuttum gözlerini,kokunu,yüzünü,sicakligini ![]() ![]() ![]() ![]() Eskisinden daha cok yansada canim artik herseyin karsisinda dimdik durabilecegimi ![]() ![]() Ben artik yeni sevdalarin baharinda ![]() ![]() ![]() ![]() Sen herzaman oldugun gibi baska ellerde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ona benzeyen tebesümünle bi ömürlük gülüs katsanda gönlüme ![]() ![]() ![]() Ben sevdigimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni sevdim ![]() ![]() DmL alıntı
![]() |
Cevap : xSeni Yüregi.m.in .M.ezarlığına Gö.m.dü.m.x |
![]() |
![]() |
#2 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : xSeni Yüregi.m.in .M.ezarlığına Gö.m.dü.m.xBi sonu yazmak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yakistiramiyorum bizim hikayemize ![]() ![]() ismin gectimi aklimdan icim titriyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Artik Sen baska ellerde baska ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ona benzeyen tebesümünle bi ömürlük gülüs katsanda gönlüme ![]() ![]() ![]() Ben sevdigimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni sevdim ![]() ![]() çok tşkLr ![]() ![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ASUD€
|
![]() Cevap : xSeni Yüregi.m.in .M.ezarlığına Gö.m.dü.m.x:img-cray:güzel paylaşım tşk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : xSeni Yüregi.m.in .M.ezarlığına Gö.m.dü.m.xVakit ayırdığınız için teşekkürler okuyan gözlerinize sağlık ![]() |
![]() |
![]() |
|