Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gömdümx, mezarlığına, xseni, yüregimin

xSeni Yüregi.m.in .M.ezarlığına Gö.m.dü.m.x

Eski 09-30-2008   #1
gülgüzeli

xSeni Yüregi.m.in .M.ezarlığına Gö.m.dü.m.x

Bi sonu yazmakBizim sonumuzu yazmak düsücekmiydibu ellere
Yakistiramiyorum bizim hikayemizeHaksiz bir sonu !
Ama cogu zaman istedigimiz gibi gitmiyor hayatVe mutlu bitmiyor Hic bir Ask!
Bi insan kendine bile fazla gelen,sindiremedigi,karsi koyamadigi,bas egemedigi bi Ask`in altinda ezilmeyi göze alabilirmikinekadar dayanabilirki sevdiginden gelen enkazlarin altinda nefes almaya calismaya???
Ben hatirlamiyorum nekadar karsi koydugumu bunlaraNekadar zor kildigini nefes almayi ömrümeBelki sen bilirsin ??
Simdi adin bogazimda takilan bir dügüm,yutkunmakta zorlandigim bi engel
Sensizlik beni yoruyor anliyormusun ??
ismin gectimi aklimdan icim titriyordudaklarim birlestirip harfleri yanyana getirip seslendiremiyorumGücüm yetmiyor eskisi gibi adinin arkasina`m` harfini koymaya
Artik Sen baska ellerde baskadudaklardan cikan adinla arkasina eklenen `m`harfiyle cagiriliyorsun belkideYanmadimi sandin hic icim bundan dolayi?Ben alistim katlanmasini bildimzaten bilirsin Yaralarim herzaman kendimeydiSuskunlugumu bile sirf sana zarar gelmesin diye bozmadimSana zarar gelmesin diye nefes almadim,sana zarar gelmesin diye icime akitip yaslarimi,gögsüme bastirdim hickiriklarimisirf sana degmesinler incitmesinler diyeMeger neler kaybetmisim ugrunaNelere sirt dönmüsüm tek yönlü yolumda saga sola sapmadan hep sen diye yürümüsüm yolumda
Ellerim kaniyoryine seni dökerken misralaraKaniyor ama yaziyorum!
Bil istedim ama Vazgectim
Unuttum gözlerini,kokunu,yüzünü,sicakliginiSenin bana verdigin huzuru,mutlulugu!Hepsine bas kaldirdim Bil istedim
Eskisinden daha cok yansada canim artik herseyin karsisinda dimdik durabilecegimiSana ve sana dair herseye sirt cevirebilecegimi bil istedim!
Ben artik yeni sevdalarin baharindayeni sevdalara gebeyim
Sen herzaman oldugun gibi baska ellerdeBen zaten seni degilYalan olmayan mustafa`mi sevdimkücügümü sevdim!!Gözlerime bakarak yemin eden bana kiyamayan benim ugrumda bazi seyleri göze alabilen kücügümü sevdimSenDünyasi yalan yarindan haberi olmayan koca bir adamO sen olamazsinSen onun kadar Sevemezsin beni!!Mustafam yasamaya degerdiSen ölmeye bile degmezsin Adamim
Ona benzeyen tebesümünle bi ömürlük gülüs katsanda gönlüme
Ben sevdigimiMustafam seni Yüregimin mezarligina gömdüm Ellerimi biraktigin,Yeminleri unuttugun yerde
Seni sevdim

DmL

alıntı

Cevap : xSeni Yüregi.m.in .M.ezarlığına Gö.m.dü.m.x

Eski 10-02-2008   #2
gothicc_girll26

Bi sonu yazmakBizim sonumuzu yazmak düsücekmiydibu ellere
Yakistiramiyorum bizim hikayemizeHaksiz bir sonu ! | Sensizlik beni yoruyor anliyormusun ??
ismin gectimi aklimdan icim titriyordudaklarim birlestirip harfleri yanyana getirip seslendiremiyorumGücüm yetmiyor eskisi gibi adinin arkasina`m` harfini koymaya
Artik Sen baska ellerde baskadudaklardan cikan adinla arkasina eklenen `m`harfiyle cagiriliyorsun belkideYanmadimi sandin hic icim bundan dolayı? | Mustafam yasamaya degerdiSen ölmeye bile degmezsin Adamim
Ona benzeyen tebesümünle bi ömürlük gülüs katsanda gönlüme
Ben sevdigimiMustafam seni Yüregimin mezarligina gömdüm Ellerimi biraktigin,Yeminleri unuttugun yerde
Seni sevdim :'(:'(

çok tşkLr :(:(:(:

işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde

|__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan__|
'seLin_
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-07-2008   #3
ASUD€

:img-cray:güzel paylaşım tşk

Eski 10-16-2008   #4
gülgüzeli

Vakit ayırdığınız için teşekkürler okuyan gözlerinize sağlık
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com