![]() |
xSeni Yüregi.m.in .M.ezarlığına Gö.m.dü.m.x
Bi sonu yazmak..Bizim sonumuzu yazmak düsücekmiydi..bu ellere... Yakistiramiyorum bizim hikayemize..Haksiz bir sonu ! Ama cogu zaman istedigimiz gibi gitmiyor hayat..Ve mutlu bitmiyor Hic bir Ask! Bi insan kendine bile fazla gelen,sindiremedigi,karsi koyamadigi,bas egemedigi bi Ask`in altinda ezilmeyi göze alabilirmiki...nekadar dayanabilirki sevdiginden gelen enkazlarin altinda nefes almaya calismaya...??? Ben hatirlamiyorum nekadar karsi koydugumu bunlara..Nekadar zor kildigini nefes almayi ömrüme..Belki sen bilirsin ?? Simdi adin bogazimda takilan bir dügüm,yutkunmakta zorlandigim bi engel.. Sensizlik beni yoruyor anliyormusun ?? ismin gectimi aklimdan icim titriyor..dudaklarim birlestirip harfleri yanyana getirip seslendiremiyorum..Gücüm yetmiyor eskisi gibi adinin arkasina`m` harfini koymaya.. Artik Sen baska ellerde baska..dudaklardan cikan adinla arkasina eklenen `m`harfiyle cagiriliyorsun belkide..Yanmadimi sandin hic icim bundan dolayi?Ben alistim ..katlanmasini bildim..zaten bilirsin Yaralarim herzaman kendimeydi.Suskunlugumu bile sirf sana zarar gelmesin diye bozmadim..Sana zarar gelmesin diye nefes almadim,sana zarar gelmesin diye icime akitip yaslarimi,gögsüme bastirdim hickiriklarimi..sirf sana degmesinler incitmesinler diye..Meger neler kaybetmisim ugruna..Nelere sirt dönmüsüm tek yönlü yolumda saga sola sapmadan hep sen diye yürümüsüm yolumda.. Ellerim kaniyor..yine seni dökerken misralara..Kaniyor ama yaziyorum! Bil istedim ama Vazgectim .. Unuttum gözlerini,kokunu,yüzünü,sicakligini..Senin bana verdigin huzuru,mutlulugu!Hepsine bas kaldirdim Bil istedim.. Eskisinden daha cok yansada canim artik herseyin karsisinda dimdik durabilecegimi..Sana ve sana dair herseye sirt cevirebilecegimi bil istedim! Ben artik yeni sevdalarin baharinda..yeni sevdalara gebeyim.. Sen herzaman oldugun gibi baska ellerde..Ben zaten seni degil..Yalan olmayan mustafa`mi sevdim..kücügümü sevdim..!!Gözlerime bakarak yemin eden bana kiyamayan benim ugrumda bazi seyleri göze alabilen kücügümü.. sevdim..Sen..Dünyasi yalan yarindan haberi olmayan koca bir adam..O sen olamazsin..Sen onun kadar Sevemezsin beni!!Mustafam yasamaya degerdi..Sen ölmeye bile degmezsin Adamim.. Ona benzeyen tebesümünle bi ömürlük gülüs katsanda gönlüme... Ben sevdigimi..Mustafam seni Yüregimin mezarligina gömdüm Ellerimi biraktigin,Yeminleri unuttugun yerde... Seni sevdim.. DmL alıntı |
Cevap : xSeni Yüregi.m.in .M.ezarlığına Gö.m.dü.m.x
Bi sonu yazmak..Bizim sonumuzu yazmak düsücekmiydi..bu ellere...
Yakistiramiyorum bizim hikayemize..Haksiz bir sonu ! | Sensizlik beni yoruyor anliyormusun ?? ismin gectimi aklimdan icim titriyor..dudaklarim birlestirip harfleri yanyana getirip seslendiremiyorum..Gücüm yetmiyor eskisi gibi adinin arkasina`m` harfini koymaya.. Artik Sen baska ellerde baska..dudaklardan cikan adinla arkasina eklenen `m`harfiyle cagiriliyorsun belkide..Yanmadimi sandin hic icim bundan dolayı? | Mustafam yasamaya degerdi..Sen ölmeye bile degmezsin Adamim.. Ona benzeyen tebesümünle bi ömürlük gülüs katsanda gönlüme... Ben sevdigimi..Mustafam seni Yüregimin mezarligina gömdüm Ellerimi biraktigin,Yeminleri unuttugun yerde... Seni sevdim.. :'(:'( çok tşkLr.. :(:(:(: |
:img-cray:güzel paylaşım tşk............
|
Vakit ayırdığınız için teşekkürler okuyan gözlerinize sağlık.
|