![]() |
Güler Misin Ağlar Mısın? |
![]() |
![]() |
#1 |
Equinox
![]() |
![]() Güler Misin Ağlar Mısın?İşte ! aradığım kız bu İlk yemeğe çıkışımızda cep telefonu çaldı ![]() Elini çantasına attı ![]() Kurcaladı, kurcaladı ![]() Telefon uzun uzun çalmaya devam ediyordu ![]() Bir türlü bulamadı ![]() Sonra o güzel cümle döküldü dudaklarından: 'Evde mi bıraktım acaba?' İşte o an aradığım kız bu dedim ![]()
![]() |
Cevap : Güler Misin Ağlar Mısın? |
![]() |
![]() |
#2 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : Güler Misin Ağlar Mısın?Bir arkadaşımla balık almaya gittiğimizde, arkadaşım kovanın içinde yüzüp çırpınan balıklara bakıp; - 'Bunlar taze mi?' diye sormuştu ![]() Balıkçı da cevabı hemen yapıştırdı: - 'Yok abla, pil takıp oynatıyoruz' |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : Güler Misin Ağlar Mısın?Acı kaybımız 3 ay önce ailemize katılan, Necmi ismini verdiğimiz kaplumbağamız dün vefat etmiş ![]() Aile arasında sade bir törenle evin arka bahçesine gömdük ![]() Hayvancağız durduk yerde can verdiği için gidip Necmi'yi aldığımız dükkanın sahibine sebebinin ne olabileceğini sorduğumuzda ''Abi onlar kışuykusuna yatar'' cevabını almış bulunmaktayız, hepimizin başı sağolsun ![]() Bu vicdan azabıyla ben de çok yaşamam herhalde ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : Güler Misin Ağlar Mısın?Bizim burdada bir kadın bayramın birinci günü oruçluymuş Bilmiyormuş bayramın geldiğini ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kapısını kimse çalmayınca ne bilsin kadın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gelinleri gülerek anlatıp duruyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Konumlarını ifşa etttiklerini algılaycak kapasitede olmayınce ne diyeceksin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ee tabi vijdanlarınıda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
kezban
|
![]() Cevap : Güler Misin Ağlar Mısın?daha çok güldüm=) teşekkürler ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
evanescence
|
![]() Cevap : Güler Misin Ağlar Mısın?çok komik :))) yaaa |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : Güler Misin Ağlar Mısın?Teşekkürler Sevgili Equinox :) Özellikle pilli balık hikayesine çok güldüm ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
serserii
|
![]() Cevap : Güler Misin Ağlar Mısın?çok komik tşklr paylaşım için ![]() ![]()
|