![]() |
Güler Misin Ağlar Mısın?
İşte ! aradığım kız bu
İlk yemeğe çıkışımızda cep telefonu çaldı. Elini çantasına attı. Kurcaladı, kurcaladı. Telefon uzun uzun çalmaya devam ediyordu. Bir türlü bulamadı. Sonra o güzel cümle döküldü dudaklarından: 'Evde mi bıraktım acaba?' İşte o an aradığım kız bu dedim. |
Cevap : Güler Misin Ağlar Mısın?
Bir arkadaşımla balık almaya gittiğimizde, arkadaşım kovanın içinde yüzüp
çırpınan balıklara bakıp; - 'Bunlar taze mi?' diye sormuştu. Balıkçı da cevabı hemen yapıştırdı: - 'Yok abla, pil takıp oynatıyoruz' |
Acı kaybımız
3 ay önce ailemize katılan, Necmi ismini verdiğimiz kaplumbağamız dün vefat etmiş. Aile arasında sade bir törenle evin arka bahçesine gömdük. Hayvancağız durduk yerde can verdiği için gidip Necmi'yi aldığımız dükkanın sahibine sebebinin ne olabileceğini sorduğumuzda ''Abi onlar kışuykusuna yatar'' cevabını almış bulunmaktayız, hepimizin başı sağolsun. Bu vicdan azabıyla ben de çok yaşamam herhalde. |
Bizim burdada bir kadın bayramın birinci günü oruçluymuş
Bilmiyormuş bayramın geldiğini ............Yaşlıymış dediler............ Kapısını kimse çalmayınca ne bilsin kadın............ Gelinleri gülerek anlatıp duruyorlar............ Konumlarını ifşa etttiklerini algılaycak kapasitede olmayınce ne diyeceksin................ ee tabi vijdanlarınıda..........:icon_sorry: |
daha çok güldüm=)
teşekkürler... |
çok komik :))) yaaa
|
Teşekkürler Sevgili Equinox :) Özellikle pilli balık hikayesine çok güldüm.
|
çok komik tşklr paylaşım için..
|