![]() |
Hızlı Nüfus Artışı Ekonomiyi Kötü Yönde Etkilemez! (bu konu hakkında fikri olan varmı?) |
![]() |
![]() |
#1 |
kezban
|
![]() Hızlı Nüfus Artışı Ekonomiyi Kötü Yönde Etkilemez! (bu konu hakkında fikri olan varmı?)arkadaslar bir okul münazarası var fakat konumuz hızlı nüfus çoğalması ekonomiyi kötü yönde etkilemez ![]() karsı okul etkileri savunuyor ![]() ![]() değerli fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinicem ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Hızlı Nüfus Artışı Ekonomiyi Kötü Yönde Etkilemez! (bu konu hakkında fikri olan varmı?) |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() Cevap : Hızlı Nüfus Artışı Ekonomiyi Kötü Yönde Etkilemez! (bu konu hakkında fikri olan varmı?)senin düşündüklerinden farklı bir yorumun olsa mutlaka yazarım şimdiden kolay gelsin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Hızlı Nüfus Artışı Ekonomiyi Kötü Yönde Etkilemez! (bu konu hakkında fikri olan varmı?) |
![]() |
![]() |
#3 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : Hızlı Nüfus Artışı Ekonomiyi Kötü Yönde Etkilemez! (bu konu hakkında fikri olan varmı?)Şu sıralar pek vaktim yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
kezban
|
![]() Cevap : Hızlı Nüfus Artışı Ekonomiyi Kötü Yönde Etkilemez! (bu konu hakkında fikri olan varmı?)katkılarınız için teşekkürler sevgili kaplan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sudenazcığım ben biliyorum canım elinden geleni yaptıgını:D sen dua et yeter zaten bize:D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() Cevap : Hızlı Nüfus Artışı Ekonomiyi Kötü Yönde Etkilemez! (bu konu hakkında fikri olan varmı?)dualarımı eksik etmiycem hakketiğinin karşılığını alırsın inş ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
kezban
|
![]() Cevap : Hızlı Nüfus Artışı Ekonomiyi Kötü Yönde Etkilemez! (bu konu hakkında fikri olan varmı?)münazara sonucu=az bir puan farkıyla yenildik:S hayırlısı olsun demiştim girerken,hayırlısı buymuş demek, neyse seneyeki münazaralara bakıcaz artık |
![]() |
![]() |
|