Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
artışı, ekonomiyi, etkilemez, fikri, hakkında, hızlı, konu, kötü, nüfus, olan, varmı, yönde

Hızlı Nüfus Artışı Ekonomiyi Kötü Yönde Etkilemez! (bu konu hakkında fikri olan varmı?)

Eski 10-08-2008   #1
kezban

Hızlı Nüfus Artışı Ekonomiyi Kötü Yönde Etkilemez! (bu konu hakkında fikri olan varmı?)

arkadaslar bir okul münazarası var fakat konumuz hızlı nüfus çoğalması ekonomiyi kötü yönde etkilemez
karsı okul etkileri savunuyormünazara cuma günü:S
değerli fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinicem

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Hızlı Nüfus Artışı Ekonomiyi Kötü Yönde Etkilemez! (bu konu hakkında fikri olan varmı?)

Eski 10-08-2008   #2
sudenaz

Cevap : Hızlı Nüfus Artışı Ekonomiyi Kötü Yönde Etkilemez! (bu konu hakkında fikri olan varmı?)

senin düşündüklerinden farklı bir yorumun olsa mutlaka yazarım şimdiden kolay gelsin
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-08-2008   #3
[KAPLAN]

Şu sıralar pek vaktim yok Ancak birkaç cümle ile "hızlı nüfus artışı ekonomiyi olumsuz yönde etkilemez" ifadesini desteklemenize yardımcı olacak birkaç ipucu vereyim Öncelikle nüfusun en yoğun olduğu ülke olan Çin sizin en büyük kozunuz olmalı Çünkü hızlı nüfus artışına rağmen ekonomik anlamda günden güne güçlendiği gibi, diğer ülke ekonomileri üzerinde de büyük rol oynamaktadırlar Bunun sebebi orada yaşayanlara sunulan bol çalışma imkanıdır ki, bu da yüksek teknoloji ve bilim ile birleşince hızlı üretim anlamına gelir Hızlı üretim ucuz maliyet ile birleşince de fazla ihracat olur bu da gelişen bir ekonomi anlamına gelir Bilim ile ilgisi olmayan ve sürekli dışa bağlı kalan ülkeler için ise hızlı nüfus artışı elbette ekonomik anlamda kötüdür, ama bunu lehinde kullanan dünyanın güçlü ülkeler sizin savunma silahınız olacaktır
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-09-2008   #4
kezban

katkılarınız için teşekkürler sevgili kaplançin,japonya lüsemburg ekonomik açıdan en kuvvetli silahlarımız zatenbirde nüfus artıs hızı az olmasına ramen gelişemeyen ülkeler var polonya gibibunlarıda silah olarak kullanıcazkonunun çelişkisi ve eşitsizliği yüzünden daha çok vur kaç taktiğini uygulucazmünazara yarın gerisi Allah kerim

sudenazcığım ben biliyorum canım elinden geleni yaptıgını:D
sen dua et yeter zaten bize:D

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-09-2008   #5
sudenaz

dualarımı eksik etmiycem hakketiğinin karşılığını alırsın inş emekelerin boşa çıkmaz inş cnm=)
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-10-2008   #6
kezban

münazara sonucu=az bir puan farkıyla yenildik:S
hayırlısı olsun demiştim girerken,hayırlısı buymuş demek, neyse seneyeki münazaralara bakıcaz artık

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com