![]() |
Keşkek |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() KeşkekKeşkek Buğdayı geceden bol suyla ıslatın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Malzemeler 8 Kişilik * 1 adet bütün gerdan eti * Yarım kg ![]() * 125 gr ![]() * 1 adet soğan * 3 tatlı kaşığı tuz * 1 çay kaşığı karabiber |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Keşkek |
![]() |
![]() |
#2 |
bonsoir
|
![]() Cevap : KeşkekBolu yöresinde ,özellikle bayramlarda ve düğünlerde pişirilen çok güzel bir yemektir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|