![]() |
>> Neden Anne << Özeldir |
![]() |
![]() |
#1 |
Gözyaşı
|
![]() >> Neden Anne << ÖzeldirNédén hép ßöyLé oLuyo anné ?
héRkéS nédén ßana karŞı Nédén kimSé ßeni önemSémiyo ![]() ![]() Nédén Sıkı arkadaşLıkLaR kuramıyorum ? Nédén anné nédén ? Nédén ßana karŞı diRéniyo héRkéS héRkéS Çok acımaSız anné ![]() ![]() Sarı papatyan ,, ßitanén kaLdıramıyo aRtık ,, yapamıyo ,, dayanamıyo ![]() ![]() acı yüküm çok ağır ![]() ![]() omuzLarım taŞıyamaz oLdu ,, düŞüyorum artık anne ![]() ![]() tut ßéni éLLérimdén noLur Sén tut anné ![]() ![]() yardım ét ßana anné ![]() ![]() nédénLérime céwap aramaya yardım ét ![]() ![]() nédén tutSak ßénim yüréğim ? ,, nédén diğérLéri Gißi yaŞayamıyorum onu ? ßu kadaar Çok istédiğim iÇin mi ? yokSa ßéni sévmédiği iÇin mi ? Nédén anné nédén ? doLu doLu yaŞamak istiyorum onu anné ![]() ![]() ![]() GözLériné ßakmak ,, bakarkén kayßoLmak iStiyorum ![]() ![]() ELLérindén tutup kaÇmak ,, kurtuLmak istiyorum ßu nédénLérdén ![]() ![]() yaŞamama déğér biŞéyLér yaŞamak ![]() ![]() heycanLanmak iStiyorum onu hissedince ![]() ![]() tenini ,, ![]() ![]() ![]() ![]() hissetmek herşeyden önce varlığını bilmek istiyorum ![]() ![]() evet beLki çok uzak bana ama nedenlerimden bir tek onun yanında kurtuluyorum ![]() dakikam geçmesin onsuz istiyorum anné ![]() ![]() ama neden ,, neden istediklerimi yaşayamıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() o var hayatımda biliyorum ama çok uzakta ![]() ![]() onu ,, onunla yaşamak istiyorum anné ,, onsuz ![]() ![]() ![]() ![]() acaba buqun biter mi korkusuyla deil ![]() ![]() neden anne neden ? neden onunLa ama onsuzum ![]() ![]() dayanamıyorum artık ![]() ![]() Benim tanıdığım bir arkadaş yazdı (Aylin)
![]() |
Cevap : >> Neden Anne << Özeldir |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() Cevap : >> Neden Anne << Özeldirellerine sağlık sende bizimle paylaştığın için tşkler arkadaşım gerçekden duygu dolu analr yaşatıyor insana tekrar tşkler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|