![]() |
>> Neden Anne << Özeldir
Nédén hép ßöyLé oLuyo anné ? héRkéS nédén ßana karŞı Nédén kimSé ßeni önemSémiyo .. Nédén Sıkı arkadaşLıkLaR kuramıyorum ? Nédén anné nédén ? Nédén ßana karŞı diRéniyo héRkéS héRkéS Çok acımaSız anné .. Sarı papatyan ,, ßitanén kaLdıramıyo aRtık ,, yapamıyo ,, dayanamıyo .. acı yüküm çok ağır .. omuzLarım taŞıyamaz oLdu ,, düŞüyorum artık anne .. tut ßéni éLLérimdén noLur Sén tut anné .. yardım ét ßana anné .. nédénLérime céwap aramaya yardım ét.. nédén tutSak ßénim yüréğim ? ,, nédén diğérLéri Gißi yaŞayamıyorum onu ? ßu kadaar Çok istédiğim iÇin mi ? yokSa ßéni sévmédiği iÇin mi ? Nédén anné nédén ? doLu doLu yaŞamak istiyorum onu anné... GözLériné ßakmak ,, bakarkén kayßoLmak iStiyorum.. ELLérindén tutup kaÇmak ,, kurtuLmak istiyorum ßu nédénLérdén.. yaŞamama déğér biŞéyLér yaŞamak.. heycanLanmak iStiyorum onu hissedince.. tenini ,, .. kokusunu duymak .. hissetmek herşeyden önce varlığını bilmek istiyorum.. evet beLki çok uzak bana ama nedenlerimden bir tek onun yanında kurtuluyorum. dakikam geçmesin onsuz istiyorum anné .. ama neden ,, neden istediklerimi yaşayamıyorum.. bu kadar mı uzağım herşeye ,, herkese .. hayata ... o var hayatımda biliyorum ama çok uzakta .. onu ,, onunla yaşamak istiyorum anné ,, onsuz .. hasretiyLe özLemiyLe deil.. acaba buqun biter mi korkusuyla deil.. neden anne neden ? neden onunLa ama onsuzum .. dayanamıyorum artık .. Benim tanıdığım bir arkadaş yazdı (Aylin) |
Cevap : >> Neden Anne << Özeldir
ellerine sağlık sende bizimle paylaştığın için tşkler arkadaşım gerçekden duygu dolu analr yaşatıyor insana tekrar tşkler...
|