![]() |
????Düşünmek Lazım |
![]() |
![]() |
#1 |
shiftless
|
![]() ????Düşünmek Lazım
![]() |
Cevap : ????düşünmek lazım |
![]() |
![]() |
#2 |
kezban
|
![]() Cevap : ????düşünmek lazımgerçekten düşünmek lazım,ama at gözlükleri çıkartıp öyle bakmak lazım ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : ????düşünmek lazım |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Cevap : ????düşünmek lazımevet bencede düşünmek lazım konuları bu şekilde uç noktalardan ve karikatürlerden esinlenip saptırmamak lazım!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : ????Düşünmek Lazım |
![]() |
![]() |
#4 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : ????Düşünmek LazımALLAH'm ıslah etsn diorm başka da bişe diyemiyorm ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
alper1482
|
![]() Cevap : ????Düşünmek LazımEsmer_yar yorumuna katılıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
shiftless
|
![]() Cevap : ????Düşünmek Lazımbu adam neler yapmadıki insan arada haberleri açar izler görür tabebi kanaltürkümüz vardı onuda aldı orda kendisine zıt açıklamalar yapıo ya sadece Türkiyeyi batırmakla uğraşıo yakında kendi ülkenizde Amerikanın baskısıyınca bu adam napmış anlıcaksınız ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
kezban
|
![]() Cevap : ????Düşünmek Lazımbizim ülkemizde ilk defa olan birşey değil bu batıyı örnek alma pirensibi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AKP ANTİ KEMALİST PARTİ DEMEKSE EĞER CHP DE CESUR HIRSIZLAR PARTİSİDİR ![]() İTİRAZI OLAN? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : ????Düşünmek LazımAlıntı:
Türkiye'deki Amerikan iktidarını sadece bu hükümet zamanına indirgemek,hiçbirşeyden haberi olmamak demektir ![]() ![]() ![]() Sonunu düşünen mal varlığını açıklamaz gerçekten güzeldi:sm_sleep:
![]() |
![]() |
|