![]() |
Cevap : ????düşünmek lazım
gerçekten düşünmek lazım,ama at gözlükleri çıkartıp öyle bakmak lazım.kim neyi,neden bu kadar saptırıyor.herkez baktığı yerden görür.
|
Cevap : ????düşünmek lazım
evet bencede düşünmek lazım konuları bu şekilde uç noktalardan ve karikatürlerden esinlenip saptırmamak lazım!!!
|
Cevap : ????Düşünmek Lazım
ALLAH'm ıslah etsn diorm başka da bişe diyemiyorm.. naptı bu adam yyha? bu kadar olay olacak naptı? :icon_sorry:
|
Esmer_yar yorumuna katılıyorum..Kim zararını gördü..Söylediği kelimleri yanlıs yerlere çekmekte birilerinin görevi olsa gerek.
|
bu adam neler yapmadıki insan arada haberleri açar izler görür tabebi kanaltürkümüz vardı onuda aldı orda kendisine zıt açıklamalar yapıo ya sadece Türkiyeyi batırmakla uğraşıo yakında kendi ülkenizde Amerikanın baskısıyınca bu adam napmış anlıcaksınız...
|
bizim ülkemizde ilk defa olan birşey değil bu batıyı örnek alma pirensibi.her zaman tastik ettiğim birşey olmasada bazı konularda örnek almamlıyız çünkü adamlar bizde bir asır önde gidiyor.bizim ülkemiz daha önce ingilizlerede özendi,ameriyada özendi,dünya kadar gargaşa oldu.türk halkı hor görüldü ama onların askerleri el üstünde tutuldu.o zaman bunu yapanlar SOL partiydide o yüzdenmi bunun adı BATILILAŞMA iken şuan batıyı örnek alan,daha doğrusu batıdaki kuvvetlerle ilişkilerini sağlam tutan iktidar parti SAĞ partinin yaptığı Ab köpekçiliği nasıl oluyor anlamıyorum.bu sitede daha önceki siyasi konularımın yorumlarında,neredeyse tamamına yakınında söylediğim şey "bizim fikrimize küfretmeden,aşağılıyıp,kuru iftira atmadan yorum yaparsanız aynı saygıyı bulacaksınız"dı.şimdi içim rahatça söylüyorum
AKP ANTİ KEMALİST PARTİ DEMEKSE EĞER CHP DE CESUR HIRSIZLAR PARTİSİDİR. İTİRAZI OLAN? |
Alıntı:
Türkiye'deki Amerikan iktidarını sadece bu hükümet zamanına indirgemek,hiçbirşeyden haberi olmamak demektir... Sonunu düşünen mal varlığını açıklamaz gerçekten güzeldi:sm_sleep: |