![]() |
Askerimizi Uğurlamıycakmıyız daa=) |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() Askerimizi Uğurlamıycakmıyız daa=)evet arkadaşlar bu salı aSker olucak reelking abimize iyi dileklerimi iletmek istedim sizlerinde bana katılmanızı istiyorum=)isminizde telafUz etmek isterdim abimin ama kendisi sevmez böyle şeyleri belki kızdı şimdi bu konuya belkide tebessümle geçiştirdi ama ne olursa olsun kızsada sevsede ben abimi çok seviyorummm=)ilk başlarda o kadar kavga etmemize rağmen böyle seviceğim hiiç aklıma gelmezdi ama perdlerini kaldırdığında kendi tabiriyle kedi gibi biridir=)inş ![]() ![]() ![]() ![]() YOLUN AÇIK OLSUN ABİMM ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Askerimizi Uğurlamıycakmıyız daa=) |
![]() |
![]() |
#2 |
evrem88
|
![]() Cevap : Askerimizi Uğurlamıycakmıyız daa=)daha yeniyim tanımıorum ama hayırlısını dilerim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Cevap : Askerimizi Uğurlamıycakmıyız daa=)benimde abim vardı ama küçük yaşta ölmüş şimdi ya üniversite okuyacaktı yada askere gidecekti |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() Cevap : Askerimizi Uğurlamıycakmıyız daa=)hayırlısı olsun arakdaşım üzülme ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() Cevap : Askerimizi Uğurlamıycakmıyız daa=)tşk sudenaz |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
rock_alltime
|
![]() Cevap : Askerimizi Uğurlamıycakmıyız daa=)Sevgili Reelking Hayırlı Tezkereler dilerim ![]() ![]() ![]() ![]() Bu anlamlı konu için çok tskler Sudenaz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Askerimizi Uğurlamıycakmıyız daa=)Askerlik gerçekten çok kutsal bir görev,şahsen ben asker ocağını sadece askeri bir kurum olarak görmüyorum,askerlik insana çok şey katıyor,keşke çürük alıp bu görevden kaçanlar kaçmasalar da askerlik sonun da adam olsalardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() Cevap : Askerimizi Uğurlamıycakmıyız daa=)vandetta abimin dediği gibi bunu en çok ben istiyorum belki inadını biraz kırarlar be abi=)ohh ne güzel olur senide yola getirirlerse gidip ellerini öperim valla=)önceki isminle pek anlaşamamışdım gerçi ama bu isminle pek sorun yaşamadım çok şükür=)bu kimlik altında idare ediyoruz=) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : Askerimizi Uğurlamıycakmıyız daa=)İnşallah hayırlısı ile gidip dönersiniz reelking kardeşim ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Askerimizi Uğurlamıycakmıyız daa=)hayırla gidip gelmen dileğiyle reelking ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
alper1482
|
![]() Cevap : Askerimizi Uğurlamıycakmıyız daa=)Hayırlısıyla dönersin insallah ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Reelking
|
![]() Cevap : Askerimizi Uğurlamıycakmıyız daa=)Sevgili sudenaz kardeşim bir incelik yapmış aslında böle şeyleri pek sevmem ben ama yapmış bir kere artık biraz emrivaki oldu :D yarın başlıyo askerlik 5 ay karsdayım 5 ay sonra görüşmek üzere artık kendinize iyi davranın arkadaşlar ![]() ![]() ![]() Rebel ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
acyesyehguunl
|
![]() Cevap : Askerimizi Uğurlamıycakmıyız daa=)Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
bbk
![]() |
![]() Cevap : Askerimizi Uğurlamıycakmıyız daa=)hayırlı teskereler reelking ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() Cevap : Askerimizi Uğurlamıycakmıyız daa=)ilginizden dolayı arkadaşlar hepinize çok tşk ederim ![]() ![]() ![]() abimin böyle birşey diyceğini biliyordum ama olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|