ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Serbest Forum (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=151)
-   -   Askerimizi Uğurlamıycakmıyız daa=) (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=54703)

sudenaz 08-09-2008 11:06 PM

Askerimizi Uğurlamıycakmıyız daa=)

evet arkadaşlar bu salı aSker olucak reelking abimize iyi dileklerimi iletmek istedim sizlerinde bana katılmanızı istiyorum=)isminizde telafUz etmek isterdim abimin ama kendisi sevmez böyle şeyleri belki kızdı şimdi bu konuya belkide tebessümle geçiştirdi ama ne olursa olsun kızsada sevsede ben abimi çok seviyorummm=)ilk başlarda o kadar kavga etmemize rağmen böyle seviceğim hiiç aklıma gelmezdi ama perdlerini kaldırdığında kendi tabiriyle kedi gibi biridir=)inş. sağlıcakla git sağlıcakla gel abim...
YOLUN AÇIK OLSUN ABİMM...

evrem88 08-09-2008 11:12 PM

Cevap : Askerimizi Uğurlamıycakmıyız daa=)

daha yeniyim tanımıorum ama hayırlısını dilerim...ne derler hayırlı tezkereler miydi=))yanlış yazdıysam efedersiniz=)))

benimde abim vardı ama küçük yaşta ölmüş şimdi ya üniversite okuyacaktı yada askere gidecekti

sudenaz 08-09-2008 11:30 PM

hayırlısı olsun arakdaşım üzülme...

tşk sudenaz

rock_alltime 08-09-2008 11:38 PM

Sevgili Reelking Hayırlı Tezkereler dilerim..İnşallah hayırlısıyla gider gelir ; vatani görevini tamamlamıs olursın :) Allah kolaylık versin..

Bu anlamlı konu için çok tskler Sudenaz..:) Kızamaz merak etme arkandayız :p

VANDETTA 08-09-2008 11:47 PM

Askerlik gerçekten çok kutsal bir görev,şahsen ben asker ocağını sadece askeri bir kurum olarak görmüyorum,askerlik insana çok şey katıyor,keşke çürük alıp bu görevden kaçanlar kaçmasalar da askerlik sonun da adam olsalardı..Sanada iyi görevler Reelking gittiğinden daha iyi bir şekilde dönebilmen dileklerimle...

sudenaz 08-10-2008 12:45 PM

vandetta abimin dediği gibi bunu en çok ben istiyorum belki inadını biraz kırarlar be abi=)ohh ne güzel olur senide yola getirirlerse gidip ellerini öperim valla=)önceki isminle pek anlaşamamışdım gerçi ama bu isminle pek sorun yaşamadım çok şükür=)bu kimlik altında idare ediyoruz=)

Equinox 08-10-2008 01:47 PM

İnşallah hayırlısı ile gidip dönersiniz reelking kardeşim. Sizin nezninizde tüm Askere gidecek ve şu an Askerliğini yapmakta olan kardeşlerimizede Hayırlı Teskereler Dilerim.

meLankoLik_asaLet 08-10-2008 02:43 PM

hayırla gidip gelmen dileğiyle reelking.. hayırlı teskereler..

alper1482 08-10-2008 03:10 PM

Hayırlısıyla dönersin insallah..Hayırlı tezkereler..Hayırlı yolculuklar.

Reelking 08-11-2008 02:28 PM

Sevgili sudenaz kardeşim bir incelik yapmış aslında böle şeyleri pek sevmem ben ama yapmış bir kere artık biraz emrivaki oldu :D yarın başlıyo askerlik 5 ay karsdayım 5 ay sonra görüşmek üzere artık kendinize iyi davranın arkadaşlar. hepinize iyi dilekleriniz için teşekkürler, iyi günler geçirmeniz dileğiyle hoşçakalın arkadaşlar..

Rebel...

acyesyehguunl 08-12-2008 06:16 AM

Alıntı:

Reelking tafarından gönderildi (Mesaj 232165)
Sevgili sudenaz kardeşim bir incelik yapmış aslında böle şeyleri pek sevmem ben ama yapmış bir kere artık biraz emrivaki oldu :D yarın başlıyo askerlik 5 ay karsdayım 5 ay sonra görüşmek üzere artık kendinize iyi davranın arkadaşlar. hepinize iyi dilekleriniz için teşekkürler, iyi günler geçirmeniz dileğiyle hoşçakalın arkadaşlar..

Rebel...

güle güle git güle güle gel inşallah hayırlsı olsun...zannedersem kısa dönem yapıcaksın..allah bahtını acık etsin..tertip..88/3

bbk 08-12-2008 09:11 AM

hayırlı teskereler reelking. hayırlısıyla yapar gelirsin inşlh.

sudenaz 08-12-2008 09:55 AM

ilginizden dolayı arkadaşlar hepinize çok tşk ederim...
abimin böyle birşey diyceğini biliyordum ama olsun.inş. hayırlısıyla gider gelirsin abi ben sen yokken kiminle kavga etcem ya=(şaka bi yana gerçekden seni çok arıycam hayırlı tezkereler abim...