Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
faydalı, inanıyorum, olacağıma

''Faydalı Olacağıma İnanıyorum''

Eski 08-05-2008   #1
hayko26

''Faydalı Olacağıma İnanıyorum''

ASAT Hizmet Binası'nda düzenlenen imza törenine Antalya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Deniz Köken, Genel Direktör Doğan Hakyemez, Basketbol Şube Sorumlusu Hüseyin Gültekin, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Vecihi Öz katıldı

ABD'li oyuncu Mıke Green ise, Antalya'ya gelmekten çok mutlu olduğunu belirterek, "En üst seviyedeki performansımla yeni takımıma faydalı olacağıma inanıyorum Benimle iyi ilgilendiler Önemli bir oyuncu olduğumu hissettirdiler Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim" dedi

Genel Direktör Doğan Hakyemez ise, Mıke Green'e İtalya'dan da teklif geldiğini, ancak Green'in Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni tercih ettiğini söyleyerek, "Mıke Green, oyun kurucu olarak görev yapıyor Geçen yıldan daha iyi bir derece almak için mücadele verecek Takımımıza hayırlı olsun 2 Lig'den bu yana bize her zaman destek veren kulüp başkanımız Deniz Köken ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel'e teşekkür ediyorum İnanıyorumki Antalya Büyükşehir Belediyesi, geçen yıldan daha iyi yerlere gelecek Buna söz veriyorum" dedi

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com