![]() |
''Faydalı Olacağıma İnanıyorum''
ASAT Hizmet Binası'nda düzenlenen imza törenine Antalya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Deniz Köken, Genel Direktör Doğan Hakyemez, Basketbol Şube Sorumlusu Hüseyin Gültekin, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Vecihi Öz katıldı.
ABD'li oyuncu Mıke Green ise, Antalya'ya gelmekten çok mutlu olduğunu belirterek, "En üst seviyedeki performansımla yeni takımıma faydalı olacağıma inanıyorum. Benimle iyi ilgilendiler. Önemli bir oyuncu olduğumu hissettirdiler. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim" dedi. Genel Direktör Doğan Hakyemez ise, Mıke Green'e İtalya'dan da teklif geldiğini, ancak Green'in Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni tercih ettiğini söyleyerek, "Mıke Green, oyun kurucu olarak görev yapıyor. Geçen yıldan daha iyi bir derece almak için mücadele verecek. Takımımıza hayırlı olsun. 2. Lig'den bu yana bize her zaman destek veren kulüp başkanımız Deniz Köken ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel'e teşekkür ediyorum. İnanıyorumki Antalya Büyükşehir Belediyesi, geçen yıldan daha iyi yerlere gelecek. Buna söz veriyorum" dedi. |