Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > AÅŸk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > AÅŸk & Sevgi > Åžiirler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çünkü, seviyorum, sni

Sni Seviyorum Çünkü

Eski 07-23-2008   #1
hayko26

Sni Seviyorum Çünkü

SenYüzümdeki gülüşlerin,ellerimdeki terlemenin,yüreğimdeki deli atışın sebebiHer gece uykum,her sabah güneşimYıldızım,ay'ım,akan kanımBitmeyen masalımBahçedeki çiçeğim,çiçekteki rengimGökyüzüm,denizim,mavim sen
Sevdamın adresi,aşkımızın menzili,içkimdeki tat,yaşadığım hayat senSebebim,niyetim,geleceğim,geçmişim,bilinm ezl iğim,belirsizliğim,kararlılığım,kararsızlı ğım senBitmez yolculuğum,sonsuzluğumSen,gözüm,elim,yüreği mBebe ğim sen
Hani gidecek olsan,yollarına sererim tüm kır çiçekleriniBilirim basamazsın çiçeklere de yine kalırsın benimleÜzülecek olsan,içim erir,kalırım öyleSENİ ÜZEN BİŞEY BENİ BİN ÜZER İNANKırıyorsam seni,bu benim dengesizliğimdendir,şaşırmışlığımdandır Kendimle kavgalıyım benBir yanım sana tutkun,bir yanım çok bencilKayboluşlara vuruyorum kendimi,seni üzdüğümü bilmedenHer kayboluşum yara açıyor sende biliyorumAh ben,nasıl da vurdumduymaz olabiliyorum bazenBakma bana birtanem,içimdeki aşkın büyüklüğünü ölçme bunlarlaSeviyorum diyorsam seni,öyleGereğinden fazla 'erkeğim'bazen,bağışla
Seni bilirim ben,bir tek seniSeni söylerim,seni duyarım her yerde ve her zamanSensiz olmaya gücüm yok artık,sensizliÄŸe katlanmak benim harcım deÄŸilSeni her ÅŸeyinle,ay parçası yüzünle,duruÅŸunla,gülüşünle,bakışınla,ko nuÅŸmanla,ç ocukluÄŸunla,olgunluÄŸunla,kızgınlığınla,ÅŸaÅ Ÿkınlığın la,güçlülüğünle,zayıflığınla kabul etmiÅŸim bi kereNE DEĞİŞ,NE DE DEĞİŞTİR BENİBiz böyle sevdik birbirimiziSeni sen yapan ne varsa kabulümdür hepsi
Seni özlemek diye bir şey de var bu hayatta ve bu bazen öylesine dayanılmaz oluyor kiYOKLUĞUNU YAŞAMAYI BECEREMİYORUM,ÜZGÜNÜMİçimdeki o 'fazla erkek'yokluğunda çekiliyor bir köşeye ve ben güçsüzlüğümle başbaşa kalıyorumKatlanamıyorum anla,sensizliği 'yok' hükmünde sayıyorumSensizlik diye bir şey yok,öyleyse sensiz kalmak da yok
Şimdi hangi denizin kıyısındaysan,hangi göğün altındaysan önce o sonsuz maviliğe sonra da başını yukarı kaldırıp yıldızlara bakAşkımı,yüreğimi,içimdeki seni mavilere yükleyip gönderiyorum,tut onuTut ve bırakmaBen maviyi sende buldum,beni BAŞKA RENKLERLE KANDIRMA

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

forumsinsi.com