hayko26
|
Sni Seviyorum Çünkü

Sen  Yüzümdeki gülüşlerin,ellerimdeki terlemenin,yüreğimdeki deli atışın sebebi  Her gece uykum,her sabah güneşim Yıldızım,ay'ım,akan kanım Bitmeyen masalım Bahçedeki çiçeğim,çiçekteki rengim Gökyüzüm,denizim,mavim sen  
Sevdamın adresi,aşkımızın menzili,içkimdeki tat,yaşadığım hayat sen  Sebebim,niyetim,geleceğim,geçmişim,bilinm ezl iğim,belirsizliğim,kararlılığım,kararsızlı ğım sen  Bitmez yolculuğum,sonsuzluğum Sen,gözüm,elim,yüreği m Bebe ğim sen  
Hani gidecek olsan,yollarına sererim tüm kır çiçeklerini Bilirim basamazsın çiçeklere de yine kalırsın benimle Üzülecek olsan,içim erir,kalırım öyle SENİ ÜZEN BİŞEY BENİ BİN ÜZER İNAN Kırıyorsam seni,bu benim dengesizliğimdendir,şaşırmışlığımdandır Kendimle kavgalıyım ben Bir yanım sana tutkun,bir yanım çok bencil Kayboluşlara vuruyorum kendimi,seni üzdüğümü bilmeden Her kayboluşum yara açıyor sende biliyorum Ah ben,nasıl da vurdumduymaz olabiliyorum bazen  Bakma bana birtanem,içimdeki aşkın büyüklüğünü ölçme bunlarla Seviyorum diyorsam seni,öyle Gereğinden fazla 'erkeğim'bazen,bağışla  
Seni bilirim ben,bir tek seni Seni söylerim,seni duyarım her yerde ve her zaman Sensiz olmaya gücüm yok artık,sensizliÄŸe katlanmak benim harcım deÄŸil Seni her ÅŸeyinle,ay parçası yüzünle,duruÅŸunla,gülüşünle,bakışınla,ko nuÅŸmanla,ç ocukluÄŸunla,olgunluÄŸunla,kızgınlığınla,ÅŸaÅ Ÿkınlığın la,güçlülüğünle,zayıflığınla kabul etmiÅŸim bi kere NE DEĞİŞ,NE DE DEĞİŞTİR BENİ Biz böyle sevdik birbirimizi Seni sen yapan ne varsa kabulümdür hepsi
Seni özlemek diye bir şey de var bu hayatta ve bu bazen öylesine dayanılmaz oluyor ki  YOKLUĞUNU YAŞAMAYI BECEREMİYORUM,ÜZGÜNÜM İçimdeki o 'fazla erkek'yokluğunda çekiliyor bir köşeye ve ben güçsüzlüğümle başbaşa kalıyorum Katlanamıyorum anla,sensizliği 'yok' hükmünde sayıyorum Sensizlik diye bir şey yok,öyleyse sensiz kalmak da yok
Şimdi hangi denizin kıyısındaysan,hangi göğün altındaysan önce o sonsuz maviliğe sonra da başını yukarı kaldırıp yıldızlara bak Aşkımı,yüreğimi,içimdeki seni mavilere yükleyip gönderiyorum,tut onu Tut ve bırakma  Ben maviyi sende buldum,beni BAŞKA RENKLERLE KANDIRMA