![]() |
Sni Seviyorum Çünkü
http://img182.imageshack.us/img182/226/5473041cw2.jpg
Sen...Yüzümdeki gülüşlerin,ellerimdeki terlemenin,yüreÄŸimdeki deli atışın sebebi...Her gece uykum,her sabah güneÅŸim.Yıldızım,ay'ım,akan kanım.Bitmeyen masalım.Bahçedeki çiçeÄŸim,çiçekteki rengim.Gökyüzüm,denizim,mavim sen... Sevdamın adresi,aÅŸkımızın menzili,içkimdeki tat,yaÅŸadığım hayat sen...Sebebim,niyetim,geleceÄŸim,geçmiÅŸim,bilinm ezl iÄŸim,belirsizliÄŸim,kararlılığım,kararsızlı ğım sen...Bitmez yolculuÄŸum,sonsuzluÄŸum.Sen,gözüm,elim,yüreÄŸi m.Bebe ÄŸim sen... Hani gidecek olsan,yollarına sererim tüm kır çiçeklerini.Bilirim basamazsın çiçeklere de yine kalırsın benimle.Üzülecek olsan,içim erir,kalırım öyle.SENİ ÜZEN BİŞEY BENİ BİN ÜZER İNAN.Kırıyorsam seni,bu benim dengesizliÄŸimdendir,ÅŸaşırmışlığımdandır. Kendimle kavgalıyım ben.Bir yanım sana tutkun,bir yanım çok bencil.KayboluÅŸlara vuruyorum kendimi,seni üzdüğümü bilmeden.Her kayboluÅŸum yara açıyor sende biliyorum.Ah ben,nasıl da vurdumduymaz olabiliyorum bazen...Bakma bana birtanem,içimdeki aÅŸkın büyüklüğünü ölçme bunlarla.Seviyorum diyorsam seni,öyle.GereÄŸinden fazla 'erkeÄŸim'bazen,bağışla... Seni bilirim ben,bir tek seni.Seni söylerim,seni duyarım her yerde ve her zaman.Sensiz olmaya gücüm yok artık,sensizliÄŸe katlanmak benim harcım deÄŸil.Seni her ÅŸeyinle,ay parçası yüzünle,duruÅŸunla,gülüşünle,bakışınla,ko nuÅŸmanla,ç ocukluÄŸunla,olgunluÄŸunla,kızgınlığınla,ÅŸaÅ Ÿkınlığın la,güçlülüğünle,zayıflığınla kabul etmiÅŸim bi kere.NE DEĞİŞ,NE DE DEĞİŞTİR BENİ.Biz böyle sevdik birbirimizi.Seni sen yapan ne varsa kabulümdür hepsi. Seni özlemek diye bir ÅŸey de var bu hayatta ve bu bazen öylesine dayanılmaz oluyor ki...YOKLUÄžUNU YAÅžAMAYI BECEREMİYORUM,ÜZGÜNÜM.İçimdeki o 'fazla erkek'yokluÄŸunda çekiliyor bir köşeye ve ben güçsüzlüğümle baÅŸbaÅŸa kalıyorum.Katlanamıyorum anla,sensizliÄŸi 'yok' hükmünde sayıyorum.Sensizlik diye bir ÅŸey yok,öyleyse sensiz kalmak da yok. Åžimdi hangi denizin kıyısındaysan,hangi göğün altındaysan önce o sonsuz maviliÄŸe sonra da başını yukarı kaldırıp yıldızlara bak.AÅŸkımı,yüreÄŸimi,içimdeki seni mavilere yükleyip gönderiyorum,tut onu.Tut ve bırakma...Ben maviyi sende buldum,beni BAÅžKA RENKLERLE KANDIRMA... |