Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bursasporlu, çocuk

Bursasporlu Çoçuk

Eski 07-23-2008   #1
hayko26

Bursasporlu Çoçuk

1984 Bursa doğumluyumÜlkemin güzel insanları bende çekirdekten futbol seyircisiyimFutbol konusunda ahkam kesemem,bir takımın bilmem kaç senesinde bilmem hangi takımla yaptığı maçın bilmem kaçıncı dakikasında şöyle bir olay,gol,enstantene olmuştu gibilerinden bilgi verememBenim yerim futbol sahasıdırSevdiğim çim kokusu,futbolcuların topa vurdukları anda çıkan o tok sestir
İlk gittiğim maç 1997 yılında Bursasporun Galatasarayla oynadığı lig maçıydıTeksas taraftar grubunun içinde izlemiştim o maçıAmcam bir öncesinde maça götüreceğini söylediğinde kalbim yerinden çıkacak gibi olmuştuKendisi sıkı bir Galatasaray taraftarıdırBen ise doğuştan FenerliyimAmcam takımını izlemeye gitmişti o maça ama ben futbolu görmek içinTabiki amcamda Gs taraftarları ile maçı izlemek isterdi ama o kadar para bizde ne gezer
Amcamla ayakta yaptığımız otobüs yolculuğundan sonra stada gelmiştikSıra içeri girmeye gelmişti ama ne mümkünHer taraf yeşil-beyaz taraftarlar ile doluyduAmcam bana bilet almamıştıKüçük olduğum için beni ücretsiz sokacaklarını söylemiştiAmcam sırada ben ise hala var olan demirlerin üstünde
Uzun beklemenin ardın stada girdikGözlerime inanamadımÇok güzel bir atmosferdiSürekli rakip takım aleyhine tezahürat yapılıyorduDerken maç başladı ve televizyondan gördüğüm tüm oyuncular karşımdaydıSuat,Şükür,korkmaz,gançev,musus i,sözkesenO günü hala unutamamSuatın kafa ile yerden attığı golüde
Ben futbol aşığıyımFutbol adına yapılan tüm güzel hareketlere şapka çıkarırımYeter ki ligde maç cepte para olsunHer maça giderimBursasporlu olmasamda her zaman kalbim onlarlaTransferleri ve takımı takip ediyorumİstanbulda Bursalı olmak tuhaf bir duyguYakın ama uzak gibiBu sezon
Bursaspora Kadıköyde yenildik ve hiç üzülmedim

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com