![]() |
Çık Aklımdan |
![]() |
![]() |
#1 |
hayko26
|
![]() Çık Aklımdan![]() çık aklımdan ![]() ![]() ![]() sürgüne talip olmuştum ![]() aşkın kara günlere gülümsememesi uğruna ![]() akacak kan yaşlarına esir olmaması umuduyla aşkın ![]() gelecek derin ve sessizdi! yağmurların hızı kesmemişti adımlarımı ![]() rüzgarlar hissedilmiyordu ![]() göz kapaklarım kenetlenmişti çukurlarında! ![]() ![]() avuçlarıma kan çökmüş tırnaklarım acıma destekti hiçliğinde ![]() bir el uzanıp dokununca yüreğime yine çıktın aklımın karşısına ![]() gülümsedin bencilce kara günlere mahkum beni iterek ![]() sorgularım bir kez son bulsun aşk gibi sevda yine kucaklayarak beni ![]() toz bulutları kaldırma artık yaşamımdan geçmişe özlem yaratmam ![]() bir damla su misali serinlet geleceğimi ![]() sümbül rengine has kokusuna hasret beni, unut unuttur kendini ![]() yaşamımda höyükler var ettin tümsek tümsek ![]() kara kazmalara geldi yüreğim umut tüccarlarının ellerinde ![]() delik deşik oldu sarmallarım karanlık sessizlik matemimde ![]() çık aklımdan var etmediğin aşkı sürdürmeden gidişinle ![]() bir donuk bakış, yalvarış sana gönderiyorum ![]() kara çalılar içerisinde kan revan hayatıma acıyarak ![]() bırak düşlerimi bana çık aklımdan ne olur ben hala seni çok seviyorum ![]()
![]() |
|