![]() |
Çık Aklımdan
http://www.fotoplatforma.pl/foto_gal..._DSCN2407x.jpg
çık aklımdan... sürgüne talip olmuştum. aşkın kara günlere gülümsememesi uğruna. akacak kan yaşlarına esir olmaması umuduyla aşkın. gelecek derin ve sessizdi! yağmurların hızı kesmemişti adımlarımı. rüzgarlar hissedilmiyordu. göz kapaklarım kenetlenmişti çukurlarında! .artık kördüm. avuçlarıma kan çökmüş tırnaklarım acıma destekti hiçliğinde. bir el uzanıp dokununca yüreğime yine çıktın aklımın karşısına. gülümsedin bencilce kara günlere mahkum beni iterek. sorgularım bir kez son bulsun aşk gibi sevda yine kucaklayarak beni. toz bulutları kaldırma artık yaşamımdan geçmişe özlem yaratmam. bir damla su misali serinlet geleceğimi. sümbül rengine has kokusuna hasret beni, unut unuttur kendini. yaşamımda höyükler var ettin tümsek tümsek. kara kazmalara geldi yüreğim umut tüccarlarının ellerinde. delik deşik oldu sarmallarım karanlık sessizlik matemimde. çık aklımdan var etmediğin aşkı sürdürmeden gidişinle. bir donuk bakış, yalvarış sana gönderiyorum. kara çalılar içerisinde kan revan hayatıma acıyarak. bırak düşlerimi bana çık aklımdan ne olur ben hala seni çok seviyorum. |