![]() |
Beni Kaç Harf Sevdin ...!! |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Beni Kaç Harf Sevdin ...!!Beni Kaç Harf Sevdin ![]() ![]() ![]() Söylesene beni kaç harfle sevdin? Hani anlat desem içindeki sevgiyi, ilk kelimenden sonra kaç dakika sürer? Zamanı ellerimle yakasından tutup havaya kaldırsam ne kadar anlatırdın? Hadi anlatsana beni kaç harf sevdin? Oyunuma geldin sevgili ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Beni Kaç Harf Sevdin ...!! |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Cevap : Beni Kaç Harf Sevdin ...!!tşkler çok güzel bir oaylaşım olmuş ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
kezban
|
![]() Cevap : Beni Kaç Harf Sevdin ...!!çok doğru ŞİDDETLE AKATILIYORUM SANA=) öyle valla ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
hayatyolu
|
![]() Cevap : Beni Kaç Harf Sevdin ...!!bittiim yaw çok hoş sewdiğimize sorsak cidden bizi çok sewyrm weya çok hoş diyip susabilir amaaa ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Beni Kaç Harf Sevdin ...!!beğenmenize sewndm ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
_filiz_
|
![]() Cevap : Beni Kaç Harf Sevdin ...!!ellerine sağlık çooooooooooook güzel olmuş :43:43 |
![]() |
![]() |
|