Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
harf, sevdin

Beni Kaç Harf Sevdin ...!!

Eski 07-10-2008   #1
meLankoLik_asaLet

Beni Kaç Harf Sevdin ...!!

Beni Kaç Harf Sevdin !!
Söylesene beni kaç harfle sevdin? Hani anlat desem içindeki sevgiyi, ilk kelimenden sonra kaç dakika sürer? Zamanı ellerimle yakasından tutup havaya kaldırsam ne kadar anlatırdın? Hadi anlatsana beni kaç harf sevdin? Oyunuma geldin sevgili Kandırdım seni az önce Bana olan sevgin kaç harf diye sordum sende bana anlatmaya başladın Cümlelerle kelimeleri süsleyerek anlatmak yeterli oldu Demek sadece SENİ ÇOK SEVİYORUM da özetim Oysa bana yaşadığımızı sandığım bu büyük aşkı tarif edememen lazımdı Ağzından hiçbir kelime çıkmamalıydı Düğümlenmeliydi ses tellerin, ellerin titremeli, avuçların terlemeliydi Bocalamalıydın Her anlatmaya kalktığında saçmalayıp örneklerle izah etmeye çalışmalıydın Başaramamalıydın Anlamını bilecek kadar bir aşk bize yakışmazdı oysa Bak sokaklara hep onlarla dolu Ellerinden tutabildiğin bir aşk bu sendeki Bana olan sevgini özetlememeliydin sevgili Özetlenecek bir aşk sadece kitaplara konu Yazılabilecek kadar basit bir aşkı ben bir damla gözyaşıyla anlatırdım sana Bana benim sorumu sorma sevgili Peki, sen anlat o zaman deme bana Beni sadece 16 harf seven birisine ben ne anlatayım

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Beni Kaç Harf Sevdin ...!!

Eski 07-10-2008   #2
zeynoo

Alıntı:
esmer_yar tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Bana benim sorumu sorma sevgili Peki, sen anlat o zaman deme bana Beni sadece 16 harf seven birisine ben ne anlatayım

bazen ''seni seviyorum'' demek yeterli olmuyorçok güzel bi yazı ellerine sağlık

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-10-2008   #3
sudenaz

tşkler çok güzel bir oaylaşım olmuş
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-10-2008   #4
kezban

çok doğru ŞİDDETLE AKATILIYORUM SANA=)
öyle vallainsanlar otobüse bidiğinde aşık olup indiğinde aşkı orada unutuyorlarşaşıyorum kalıyorum vallahi

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-10-2008   #5
hayatyolu

bittiim yaw çok hoş sewdiğimize sorsak cidden bizi çok sewyrm weya çok hoş diyip susabilir amaaa! sewenler ve çok şey söyeşyebilceklerde warvır yaaa

Ήéя Кâяéѕi

گiуâнâ ฿σуâимιş ฿iя bυŁмâcâуιм

Çözмéуé ÇâŁιşтιкçâ Ĭçiмđé КâуЪσŁυяѕυи!!!
G!!ZZEEMM!!

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-11-2008   #6
meLankoLik_asaLet

beğenmenize sewndm ilgi için tşkler
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2008   #7
_filiz_

ellerine sağlık çooooooooooook güzel olmuş :43:43
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com